Šta je novo?

LG Nexus 5

Sad tek izvalih settings u landscape modu

Prilozi

• uploadfromtaptalk1414711264438.png
    uploadfromtaptalk1414711264438.png
    77.6 KB · Pregleda: 325
Search bar je bas koristan. Ne znam zasto ti smeta. Ukucas neko ime iz imenika ili naziv programa i on ti ga odmah prikaze.. Fina stvar

Ruzno mi je nekako na svakom ekranu da ga ima. Da je na jednom ili da moze da se spusti dole negde bilo bi ok.

Pa ako ga obrises pri multitaskingu ces imati sivu ruznu traku gore .. (Umesto ove lepe bele za search :) )

Prilozi

• uploadfromtaptalk1414713946071.png
    uploadfromtaptalk1414713946071.png
    767.8 KB · Pregleda: 342
Poslednja izmena:
A on nece skoro :) cenim do sredine novembra.. Mada mozda bude neki ozbiljan port sutra,posto ga valjda nexus 7 dobija

Sad sa 5.0 Lollipop prelazi preko 40000 u antutu benchmarku.... Baš lepo!

64d27a1251634ec69088977b373af7e3.jpg

a0fb9bb51e20c471e255e644de9f181f.jpg

Iskreno sada, da li je zaista nekome vise bitan score u raznim sintetickim testovima kada svi modeli od 2013 pa na ovamo lete kroy sve sto se na njih baci? Ne vidim poentu iskreno...

Pa eto, znači da se lepše iskorišćava hardver. Ne škodi svakako.

^+1
Urađen iz čiste radoznalosti,lepo je videti da su iskoristili hardver u potpunosti.....

Koji rom i kernel? Ja na slim + Elementalx nisam video 40k

Izvinjavam se, pogrešio sam, bude oko 35000 na stoku. Što bi rekao naš narod, istripovao sam se nešto.

Da to je ok... Ova moja kombinacija daje oko 39 - 39.5k

Meri koliko sekundi treba nekom ko ne vidi poentu benchmark testova da napiše kako su oni glupost

Ne, stvarno pitam šta on meri. Vidim da ima telefona sa skoro identičnim hardverom gde ima razlike i po 30% u rezultatu. Zato me zanima šta on meri.

Pa eno imaš stavke kod jaze na screenshotu. Vidiš da i na istom telefonu variraju rezultati po 15ak % u zavisnosti od roma i kernela.

To govori da se tim testom može poprilično lako manipulisati.

Meri koliko sekundi treba nekom ko ne vidi poentu benchmark testova da napiše kako su oni glupost

I jesu glupost. Dobro je pitao telep sta konkretno mjeri i na koji nacin izbacuje brojke? Napravili app da izbacuje nekakve brojke po ekranu, a vecina njih se ufatili toga ko pijan plota. Grozim se ovakvih "testova".

Otkud znate da tvorac app-a ne forsira odredjene modele telefona iz nekih njemu razloga, a raja se primi ko saucesce. Joj kako je lako manipulisati masom. :)

Poslednja izmena:
Ajde vojkane ne brani antutu,kome je taj test bitan ? :)

Mozda ako je razlika 15k poena izmedju modela pa i ajde. Ove sitne razlike su nebitne

Pa ne ozbiljno pitam, šta ćemo sad?

Pa eto, onda pustiš njih da testiraju a ti ne spamuješ na temu koja te ne zanima.

Bitno da oko sokolovo primeti razliku između cyanogena i slima ili između franco i Elementalx ili dalvika i arta, a kad antutu pokaže razliku onda je to manipulacija i autor forsira neke modele.

Razlika između slima i cyanogena je svakako primetna na ovom telefonu. Ne toliko u brzini koliko cyanogen ima seckav ui.

Svaki cyanogen rom ima taj problem, i veoma je vidljiv a to što određeni proizvođači dignu takt procesora za vereme tog testa, da bi dokazali kako je njihov telefon najbrži, to je druga priča.

Poslednja izmena:
to je sad već malo šesta tema ali ajde. što i drugi ne dignu? ti ne možeš da napraviš procesor bržim nego što jeste. to znači da kod tih koji "varaju" hardver radi punom snagom a kod drugih na pola gasa. valjda je ovo prvo normalnije kad testiraš maximum telefona.

Nazad
Vrh Dno