Uzmi onaj debeli selotep i zalepi na ivicu ekrana i povuci, to bi trebalo da ti skine staru foliju
Ala drži ovaj battery saver evo već tri sata na 15% i ne mrda [emoji2]
Stvarno su exstra odradili.....
Citah i ja da se kao to tako radi, ali ova folija prosto neverovatno kako naleze i kako se zalepila, nema teorije da je skinem, selotejp se samo odvoji ona ni da mrdne, jedino sto mi jos pada na pamet je da taj selotejp zalepim nekim superlepkom za foliju pa da probam da povucem...
Ima i vise vrsta folije, susrecem se svakodnevno sa njima. Par puta mi se desavalo da nisam mogao da skinem ali to je zayo syo su te folije deblje i kao da imaju neki lepad na tu stranu koja se lepi na ekran. I kad sam skinuo foliju, ostane lepak na ekranu koji se skine sa alkoholom
Ja nemam tih problema. Bar za sadDa li i dalje postoji onaj bag sa back dugmetom da na kratko prikazuje neku aplikaciju?
Ja sam kupio originalni na nekom snizenju za 10$...ako ti se dopada tanki stelt izgled nemoj nikako da ga uzimas...(ja sam se tu zesce razocarao)..jer povecava telefon i vise nego duplo, pravi pravu ciglu od njega. Sa druge strane dosta je kompaktan i stvarno stiti kao oklopIma li koga ovde da je kupio onaj originalni bumper case od 35$?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari