Šta je novo?

LG Nexus 5

Ni ja ne mogu da docekam. Pa sam flesovso preview :)

Nije. To je za tablete .Tako sam ja razumeo.

Koji weather widget koristite na N5.
Bitno mi je da je minimalistički i da ne vuče 15% baterije ☺

Meh, nisam izdržao, flešovah vomerov ROM, eto i mene na Lollipop-u :)

A znaci opalio si tu betu koju svi hvale.. Flash standardna rutina ili moraju neke akrobacije ?

Znam da se ceka 10/15 min prvo dizanje sistema :)

Poslednja izmena:
Ništa posebno. Kao i Vomer-ov rom. Samo treba biti strpljiv, instalacija traje dosta dugo.

Hvala za preporučeni HD Widget. Još sam naletio kada je na akciji ☺

Jeste. Mislim da je morao nešto malo da menja zbog instalacije, zip flash.

Instalirao sam gmail 5.0 i novi google play music. Sve pohvale od mene,pogotovu za gmail apk. Kada sam video da mi je primio i @hotmail.com adresu sve mi je jasno bilo :)
Sada da li sam ovakvim divljim instalom rizikovao da mi neko ukrade mail adrese i sifre na njima,saznacu uskoro :)

Super je Google odradio sve aplikacije,ovaj materijal desine mi se bas svidja.....

Da,ovog puta su prevazisli sebe.. Ne secam se da je ikada bio ovoliki skok kod neke verzije androida .

Messinger za pisanje SMS mi se baš sviđa [emoji2]

^Lijepo, ali Textra ipak ostaje :).

Mnogo vi hvalite taj L, a još je u "beta" fazi :).
Najveći problem će biti upravo glavno obećanje - trajanje baterije.

Da,to i ja mislim. Nazalost. Mada ako bude izvlacio isto kao na kk ja cu biti zadovoljan

Meni za sad izvuce 1 dan uz normalno koriscenje. 3g je ukljucen dok sam van posla i stana gde koristim wifi. Normalan broj poziva i poruka u toku dana. Vikendom dok vozim bajs mi je ukljucen gps i strava za snimanje rute i muzika za dosadu :)

Moze li na PM info o tom nahvaljenom prodavcu sa KP za Nexus 5.
Takodje ako neko zna koliko mogu da ocekujem realno da platim nov Nexus 5 crni/crveni/beli hvala unapred za info.
Vidim po domacim online prodavnicama 309€ pa me interesuje da li toliko mogu da ocekujem i kod tih prodavaca koji donose iz Madjarske ili...?

Cekao sam Nexus 6 pa da smislim da li sestica ili jos jedna petica i po svemu sudeci bice petica. Jednostavno nema zamerki. Najbolji android telefon koji sam koristio i ne znam sta bi trebalo da izmislim da mu nadjem manu. Super je Nexus 6 ali ne nalazim bas toliko opravdanje za razliku u ceni. Verujem da ce se cena promeniti pa 5-6 meseci ali za sada mi se ne isplati.

Ima ih od 280-305 eura. Mada treba na dan kupovine proveriti cenu.

Koliko js znam cena novog telefona sa 2 god gatancije od uvoznika nije ispod 50000 din. Cene od 280-300eur su na crno gde prodavci daju garanciju 6 meseci ili god dana

Niko ovde nije lud da kupi telefon za te pare. Ako mu i crkne a ne moze da se popravi moze da kupi jos jedan za cenu legalnog.

Znam, zato i kazem.

Nazad
Vrh Dno