Šta je novo?

LG Nexus 5

To sa kamerom se desava iznenada i nema pravila. Meni se desilo jednom, i posle se nije desavalo.

Ima pravila u smislu da se počelo dešavati sa novim Viberom, kao što se dešavalo sa određenom verzijom Skypea, dok nisu sredili stvar.
Dovoljno je da se desi i jednom, da pojede bateriju i poremeti radni dan.

meni se jutros pojavio mm-qcamera-deamon i pojeo mi je za 2h 18% baterija... nemam Skype samo viber na telefonu... Jel ima neko resenje ili da brisem viber?

da juce je odradio update

Znači nisu još rešili bug... Što se tog problema tiče, ja sam obrisao viber i kod mene se od tada nije javljao...

instalirao sam camera block free procitao sam na nekom forumu da to pomaze...kada ti treba camera samo je odblokiras za sada radi to videcemo da li ce pomoci sa baterijom

Stavio sam slimkat 8 i elementalx 1.05, za sad je ok, i rade mi mape:)
Jedino kad me neko zove pola ekrana mi bude crno.

@spikektm Mislim da je jednostavnije da nađeš poslednju verziju Vibera pre 5.0. Ja sam je vratio i radi sve odlično.

Stavio sam slimkat 8 i elementalx 1.05, za sad je ok, i rade mi mape:)
Jedino kad me neko zove pola ekrana mi bude crno.

Ako misliš na to da ti je slika pozivaoca prikazana samo pola, a pola je crno uključi glowpad transparency u podešavanjima phone aplikacije.

instairao sam, valjda ce sve raditi kako i treba...hvala

Da li je moguće da su prvo ubacili, a sad izbacili 1080p iz youtube aplikacije?

Pusta 1080p, samo treba par puta da prebacis na istu.

E i meni se čini da sam par puta imao opciju?! Sad opet nemam

Evo vidim da ni ja sada nemam, a jutros je bila ta opcija. To oni nesto drndaju.

Jel zna neko zasto mi se fon jutros za 3h na punjacu napunio samo 60%? To mi se prvi put desilo...

kad odeš na grafikon baterije kako je izgledala kriva punjenja? punio se sve vreme, ali slabo ili normalno, pa stao? da li se punio i kad si ka skinuo sa kabla?

Nisam gledao grafikon, ali mislim da sam ga zeznuo jer sam ga pre 2 dana stavio na punjac od Note 2 na sat vremena, pa ga je mozda to poremetilo.

Nema to apsolutno nikakve veze sa Note 2 punjačem, nešto drugo je u pitanju.

Nema to veze, ja ga punim sa nokia punjačem i sa nexus 7 punjačem.

Isto i ja mogu da potvrdim, koristim povremeno punjace od N7 i N10... Moguce da ti je baterija otisla ili da te zeza punjac...

E *** onda.. Praticu ovih dana. Nemam drain u toku dana, samo se sporo puni. Nadam se da je neka glupost ili da ce se resiti samo od sebe. Na fonu mi je sve stock, samo sto imam Go launcher instaliran.

Probaj ti da obrišeš to zlo go launcher, možda bude sve ok.

Nazad
Vrh Dno