Šta je novo?

LG Nexus 5

hvala, uradio tako i sve je tu :)

jel jos neko imao probleme sa signalom kada je van grada? meni je pre neki dan skoro ceo dan bio van mreze nije imao domet a na drugom telefonu ima domet ista mreza

^ meni i jos jednom poznaniku se desava da cesto zeza i u gradu sa signalom, posebno na 3g mrezi pokazuje roaming kada mi je ukljucen data connection i uopste ne mogu na nekim lokacija da ukljucim net (ili pak baguje sa prebacivanjem sa 2g na 3g, pa moram nekoliko puta da promenim i stikliram data connection dok ne uspe)....

Probaj sa cekiranjem "enable data roaming" i drzi ga na 2g... Upali kod mene...

Poslednja izmena:
Sa mts je bio problem pre neki dan. Niko u kanc nije imao signal.

Posto postadoh vlasnik ovog sjajnog telefona, red je i da se ovde upisem. :)

Treba mi mala pomoc oko rutovanja. Koja je najbolja/najsigurnija metoda za root? Postoji li neka aplikacija koja to izvrsava? Necu ga flesovati , samo root zbog nekoliko aplikacija koje traze rutovan telefon.

Verovatno nigde baš takva sa Nexus natpisom, nešto na tu foru možda i možeš da nađeš samo da ubodeš veličinu za N5. Poručiš bolje ko čovek lepo i taman kad zaboraviš da si poručio poštar te obraduje. :D

Verovatno nigde baš takva sa Nexus natpisom, nešto na tu foru možda i možeš da nađeš samo da ubodeš veličinu za N5. Poručiš bolje ko čovek lepo i taman kad zaboraviš da si poručio poštar te obraduje. :D

bukvalno tako :D Jos ako porucis par stvari onda posto ne stizu sve zajedno nego svaki dan po nesto ti stigne i svaki dan se obradujes :D

A je li mora ujedno da bude i wireless punjač?

malo je 3600 uzmi xiaomi 10400 il tako nesto ljudi su uzimali i zadovoljni su

Ima li nekih naznaka da li bi i kad nexus mogao da pojeftini na play store, nešto kao kad je prošle godine n4 pojeftinio kad je predstavljen n5?

Hvala na preporuci. Video sam da ima i jeftinij. Moguce da je neka kopija?

Obzirom da je Galaxy S3 prodat, N5 mi je u najužem krugu (uz L2) za novi telefon. Da nisam malo iznenađen komentarima o bateriji već bi i realizovao kupovinu.
Kakva su vaša iskustva. Meni je na S3 baterija držala 2 dana, pa bi mi bilo zanimljivo ako je neko prešao sa S3 na N5 kakav je odnos trajanja baterije.

Istina, brine i Googlova najava o softverskoj podršci od 18 mjeseci (valjda do aprila 2015), ali baterija je ono što ne više brine.

Ako ima neko pouzdanog prodavca novog Nexus 5 na KP nek mi pise u inbox, hvala.

Obzirom da je Galaxy S3 prodat, N5 mi je u najužem krugu (uz L2) za novi telefon. Da nisam malo iznenađen komentarima o bateriji već bi i realizovao kupovinu.
Kakva su vaša iskustva. Meni je na S3 baterija držala 2 dana, pa bi mi bilo zanimljivo ako je neko prešao sa S3 na N5 kakav je odnos trajanja baterije.

Istina, brine i Googlova najava o softverskoj podršci od 18 mjeseci (valjda do aprila 2015), ali baterija je ono što ne više brine.
bolja je baterija na n5, ili aj da kažemo nije lošija. mada s3 ti je već bio mator sigurno i baterija je oslabila tako da će biti bolje na n5.

Poslednja izmena:
Video sam to na jednom sajtu, kakav je kvalitet obrade drveta?

Sad sam ih kontaktirao, to je samo nalepnica, ja sam mislio da je citav case i da ima bumper..

Nazad
Vrh Dno