Ne treba ti format system i flash gapps.Ja odradim format system particije, flesnem rom i gapps, i uradim clear cache i dalvik. Data particiju ne diram da bi mi ostale aplikacije.
I nikad nijedan problem.
Ne reci dvaput :dNecu ga flesovati , samo root
Verovatno nigde baš takva sa Nexus natpisom, nešto na tu foru možda i možeš da nađeš samo da ubodeš veličinu za N5. Poručiš bolje ko čovek lepo i taman kad zaboraviš da si poručio poštar te obraduje.![]()
bolja je baterija na n5, ili aj da kažemo nije lošija. mada s3 ti je već bio mator sigurno i baterija je oslabila tako da će biti bolje na n5.Obzirom da je Galaxy S3 prodat, N5 mi je u najužem krugu (uz L2) za novi telefon. Da nisam malo iznenađen komentarima o bateriji već bi i realizovao kupovinu.
Kakva su vaša iskustva. Meni je na S3 baterija držala 2 dana, pa bi mi bilo zanimljivo ako je neko prešao sa S3 na N5 kakav je odnos trajanja baterije.
Istina, brine i Googlova najava o softverskoj podršci od 18 mjeseci (valjda do aprila 2015), ali baterija je ono što ne više brine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari