Šta je novo?

LG Nexus 5

Ne instaliraju mi se ti poluproizvodi, jel postoji xPosed modul a da nije HKThemeManager koji ne radi?

Imas purity sa cm theme managerom, nije poluproizvod.

Ljudi opet zeza kamera. Restartovao sam fon i gasio ga i jos uvek stoji proces.

970563f97f39d534fdea7ea78e9da5d0.jpg

Pa jel imaš novi viber? Negde videh da i novi hangouts nekad zeza

Imam sve update-ovano redovno. Ne znam zsto nije "ubio" proces nakon restarta fona i gasenja.

Pa izbrisi prvo ho pa vidi da li ce stati. A onda i viber. Moras otkriti sta ga zeza

Ne mogu da he izbrisem, mislim na ho, moze samo da se stavi disable. A viber ne bih dirao jer njega bas koristim.

E pa baš on te i zeza :)
Nađi staru verziju

Nestao je proces tako da je moguce da je do ho. Izbrisao sam mu update tako da je sad starija verzija ho. Viber nisam dirao.

Ne znam zašto ja ne mogu da upalim mape, jedino još nisam probao da ih obrišem.

Ranije je prikaz bagovao na premalom dpiju. Probaj im i clear data ako nisi.

Ja nisam imao utisak da pomaže. A baš mi je trebalo u starom stanu.

Saši ga N5 uzduž i popreko :D
[youtube]hPhkPXVxISY[/youtube]

Valjano klanje. Jedina fora ovde sto mozes da kupis dve nexus 5 za cenu jednog iphona :)

Pošto sam popljuvao iPhone 6 dizajn. Ajde da ga malo branim, aplikacije pravljene za različite OS-ove ne znači da su jednako optimizovane, da bi bile upotrebljive kao reper. A naročito ne Google, koji bi ih namerno napravio da rade brže na njihovom. Nikakav realan pokazatelj brzine.

Dovoljan je reper. Nexus je ravno godinu dana star telefon i bezbroj puta jeftiniji, tako da...

Jel neko radio update slimroma? Jel bolje da instaliram iz pocetka ili samo update da uradim da ne bi morao sve ponovo da instaliram?

Ja odradim format system particije, flesnem rom i gapps, i uradim clear cache i dalvik. Data particiju ne diram da bi mi ostale aplikacije.
I nikad nijedan problem.

Ja kada apdejtujem rom pre toga odradim wipe dalvik i cache i onda flešujem. Tako piše da treba.

Vrh Dno