Šta je novo?

LG Nexus 5

Juce sam zvao vip i mts i telenor da dobijem info u kojoj radnji u bg ima izlozenog nexus 5 tel. Nisam uspeo da dobijem info. Da li je neko video prethodnih dana negde izlozen nexus 5 u bg?

Naručio sam na ovom sajtu http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_piston_earphone_updated_version_brown-5708.html
Stigle su za 18 dana. Utisci su fenomenalni. Što neko reče ranije, sada u nekim pesmama po prvi put čujem neke instrumente. Vrede sve pare!
I da! Mirišu na čokoladu :D

Ja sam narucio ovde http://www.aliexpress.com/item/100-...For-XiaoMi-MI2-MI2S-MI2A-Mi1S/1934774255.html

Neko je cini mi se na ovoj temi okacio link pa sam ukebao sad kad su pojeftinile, nadam se da nije neka kopija upitanju nego da je to to. :trust:

Ja sam narucio ovde http://www.aliexpress.com/item/100-...For-XiaoMi-MI2-MI2S-MI2A-Mi1S/1934774255.html

Neko je cini mi se na ovoj temi okacio link pa sam ukebao sad kad su pojeftinile, nadam se da nije neka kopija upitanju nego da je to to. :trust:

Da te utešim, nema teoretske šanse da su original. :) Javljali su mi se ljudi na PM koji su kupili kopiju, a na kraju su ponovo poručili sa linka koji sam ostavio.

Ja sam išao preko onog linka pošto ga je Corvus preporučio jer je taj sajt, kako sam razumeo, partner sa Xiaomi i najpouzdaniji je što se tiče isporuke originalnih sluški.

Tako je. Ja sam našao taj sajt direktno na Xiaomi web sajtu, gde je bilo navedeno da su partneri.

Poslednja izmena:
Pa naravno da nisu orginal kada kostaju 7 dolara :)

Imao sam sta da vidim kad sam pokrenuo poslednji antutu :-D
rezemyty.jpg

Danas kad sam pokrenuo kamera app pojavilo se 'camera not working' i nijesam mogao da je pokrenem sve dok nijesam restartovao telefon.
Sad vidim da mi baterija za cas ode a za to je zasluzan camera deamon. Zar to nije rijeseno apdejtom davno?

Imam. Prije 2 dana sam instalirao ovaj novi viber a prije toga sam imao 4.3.3 verziju i nijesam problema imao. Evo ga stopirah ali kamera i dalje gori :)

To zahvali njemu i ovom updateu sa video pozivom. Eno i u S5 temi kukaju.
Rešenje brisanje ili vraćanje na stariju verziju.

Verovatno ne možeš ove zbog rezolucije, ali možeš mu stavljati teme, ja sam to još na gnexu isprobavao.

Ne može jer G2 & N5 imaju 1920x1080 rezoluciju ...
Mnogo lepo izgleda, ima više tema, a mogu se menjati i boje :)

Kao da je bitno kako TWRP izgleda, samo da radi posao :)

Osim toga ovaj 2.8.0.1 ima par novih opcija koje su važne ;)

MTP ili screenshot ...

Ako ćemo Gizmo tom logikom i druge sms aplikacije rade posao, ali svi nešto imaju instaliranu textru jer ima material dizajn :D

Da ali recovery koristis jednom u 15 dana. I to na par minuta max. Totalno nebitno kako izgleda

To zahvali njemu i ovom updateu sa video pozivom. Eno i u S5 temi kukaju.
Rešenje brisanje ili vraćanje na stariju verziju.
Nema ga vise ali kad se pojavi probat cu prvo sa brisanjem vibera. Vidim na forume da se zale ovih dana za camera deamon korisnici n5 i s5 pojacano. Neki kazu da update hangout-a je napravio problem.

Viber skoro svaki dan izbacuje novi apdejt tako da sredice se to u najkacem mogućem roku :)

Iako je do danas viber radio savrseno moram da ga obrisem jer nece kamera da se pokrene. Suludo

Meni sad oce kamera da se pokrene ali je vrela sto znaci da su demoni i dalje tu, i ako sam uradio poslednji update.

I meni je radilo do sada, mada posle restarta je ok. Nije nista vrelo samo kamera stoji i nista ne prikazuje.

Nazad
Vrh Dno