sada saberslim i cao, nema vise igranja
Ne mogu da verujem, pa zar su vam samo opcije bitne?
Glavna stavka koja ubija bateriju je surf preko 3g - skrati sot za 1-1,5h u odnosu na wifi.
Meni taj ROM ima sasvim dovoljno opcija, ne podnosim bloat ROM-ove tipa Mahdi sa milion i jednom opcijom, kako kome![]()
Fali mi theme manager, ali vidim da svi romovi koji imaju isti rade sporije. Pored toga procitao sam da izaziva dosta problema ispod haube, tako da radije biram brzinu i smoothness.
Meni taj ROM ima sasvim dovoljno opcija, ne podnosim bloat ROM-ove tipa Mahdi sa milion i jednom opcijom, kako kome![]()
Što ne bi radilo? :d
Kad sam ga koristio nije radio Hangsout, a sad citam da ne radi WA, nekima Skype i tako to. :d
Kako da isključim obaveštenje da imam update za slimkat? Stavio sam onaj automatic update check interval na disabled i on i dalje izbacuje.
Imam verziju 6.Pa pljesni novi. Koji to uopšte imaš kad ti javlja update?
Radi WA, hangouts ne koristim, SKAJP?!?Kad sam ga koristio nije radio Hangsout, a sad citam da ne radi WA, nekima Skype i tako to. :d
Tako prekaljeni developer Chad kaze, da nije do njega. Mozda ima veze sto je izbacio Dalvik, a koristi optimizovani ART, dok drugim Romovima nije art default runtime.Kako nije do roma kad svuda radi samo tu ne radi?
Tako prekaljeni developer Chad kaze, da nije do njega. Mozda ima veze sto je izbacio Dalvik, a koristi optimizovani ART, dok drugim Romovima nije art default runtime.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari