Šta je novo?

LG Nexus 5

Meni taj ROM ima sasvim dovoljno opcija, ne podnosim bloat ROM-ove tipa Mahdi sa milion i jednom opcijom, kako kome :)

Glavna stavka koja ubija bateriju je surf preko 3g - skrati sot za 1-1,5h u odnosu na wifi.

To je tako na svim telefonima, otprilike. Nase mreze su raspad, meni 3G surf razara bateriju, tosi 5x vise cak i od kilavog wifi (1-2 crte).

Meni taj ROM ima sasvim dovoljno opcija, ne podnosim bloat ROM-ove tipa Mahdi sa milion i jednom opcijom, kako kome :)

Slazem se, ali nema ROM-a po sopstvenim zeljama, sto se tice opcija ***, pa je najbitnije da su nase zelje podskup features-a ROM-a, a za visak ko ga *ebe :) I sam ne volim nesto sto mi ne treba i necu koristiti, samo smeta i kvari vizuelnu stranu jednostavnosti i minimalizma :)

Fali mi theme manager, ali vidim da svi romovi koji imaju isti rade sporije. Pored toga procitao sam da izaziva dosta problema ispod haube, tako da radije biram brzinu i smoothness.

Fali mi theme manager, ali vidim da svi romovi koji imaju isti rade sporije. Pored toga procitao sam da izaziva dosta problema ispod haube, tako da radije biram brzinu i smoothness.

+1. MA to je glupost te tema i ostala njesrea kao Halo, Pie, k***c/palac. Sitnice zivot znace, meni ne trebaju te njihove "revolucionarne" stvari ko fol olaksavajuce na koje se djeca loze da im nije dosadno, uglavnom da je sve sareno. ;)

,Ја сам на велосити рому баш дуго и баш сам се навикао на њега. По брзини је за*бо све остале. Е САД фали ту опција, али кажем временом се навикнеш.

Bar je Nexus telefon kod kog ne moraš da se navikavaš ni na šta jer uvek postoji neka alternativa koja bi ti odgovarala u startu :)

Nisam pristalica uskraćivanja sebi korisnih i voljenih opcija zarad brzine. Da gledam u ekran i divim se brzom otvaranju aplikacije, ko neka velika razlika. :D :)

Što ne bi radilo? :d

Kako da isključim obaveštenje da imam update za slimkat? Stavio sam onaj automatic update check interval na disabled i on i dalje izbacuje.

Pa pljesni novi. Koji to uopšte imaš kad ti javlja update?

Kako da isključim obaveštenje da imam update za slimkat? Stavio sam onaj automatic update check interval na disabled i on i dalje izbacuje.

jy8e5usa.jpg
sa2u9yja.jpg

Poslednja izmena:
Pa vec je napisao da je stavio na disable .. :)

Meni ne radi WA, kao klasicna instalacija sa GP, invalid package. Vjerovatno radi prijasnja verzija. Ali dobro, to nije problem do ROMa, vise do lose napisane app. Radi i meni skype i hang.

Kako nije do roma kad svuda radi samo tu ne radi?

Znaci ako bi stavili 1+1 = 2

Do njega je, jer koristi nesto drugo.

Imam problem pri root-ovanju Nexusa. Skinuo sam CF Autoroot Hammerhead Nexus 5,pokrenuo batch fajl, ubacio telefon u Fastboot mod, prikačio na USB i izbaci mi poruku 'Driver failed to install' Tako nešto... Probao sam na 2 računara i isto... Da li mogu taj drajver da nadjem na netu i šta da tražim za to?

Vrh Dno