Šta je novo?

LG Nexus 5

Nexus fanovi :D izvinite na smetnji, ali ako imate preporuku gde da uzmem nexus 5 bio bih vam veoma zahvalan.

Idealna bi bila garancija sa fiskalnim ali koliko vidim tu malo drmaju cene. Preporuke ako imate ili iz iskustva saljite mi na PM.

Hvala svima!
Sa garancijom malo teze da ces naci jer ne verujem da ga je iko uzeo kod operatera.
Ako te zanima mogu ti poslati link od lika od kog sam ja uzeo na kp, telefon je stigao u neotpakovanoj kutiji. Stvarno je bio korektan i ljubazan za dogovor.

Poslednja izmena:
Sve brendovi Nestléa.
Možda dogodine bude i Cipiripi.

Poslednja izmena:
Baterija ne sme da ide ispod 3000mAh na ovakvom uređaju.

Pa da, ne verujem ni ja da će da odu na neku normalnu veličinu baterije, zakinuće tu 100%.

Pa ne mogu da napucaju telefon i da ga onda daju za 300 eura:D

Ja sam zadovoljan baterijom, meni izvlaci oko 6 sati screen on, na oko 25-30% osvetljenje.

^^Mogu jer su puni para i zato sto ne postoje troskovi marketing. Ladno mogu da ga prodaju malo iznad cene kostanja a da im primarna zarada bude prodaja sadrzaja preko google pleja.

Poslednja izmena:
Sa garancijom malo teze da ces naci jer ne verujem da ga je iko uzeo kod operatera.
Ako te zanima mogu ti poslati link od lika od kog sam ja uzeo na kp, telefon je stigao u neotpakovanoj kutiji. Stvarno je bio korektan i ljubazan za dogovor.

Ajde ako ti nije tesko, posalji mi link ka tom liku pa mozda uzmem od njega kad je vec proveren.

Hvala!

Gde nalazite volocity rom? Na xda ga ne vidim a onaj njihov forum ne funkcionise.

Ja sam zadovoljan baterijom, meni izvlaci oko 6 sati screen on, na oko 25-30% osvetljenje.

Toliko o tome da G2 ima epski bolju autonomiju od N5 :) Ok, i ima bolju ali ni priblizno kao sto se u pocetku mislilo ili kao sto su neki pisali. 30% osvetljenje na N5 je kao 55-60% na G2.

Kad koristiš moćni SLim :D

Nema veze slim sa tim.
Ja sam na slimu izvlacio oko 4,5h sot,jer sam dosta vremena napolju pa je brightness uglavnom na 100%.
U kuci se moze izvuci 6h.
Toliko o tome da G2 ima epski bolju autonomiju od N5 :) Ok, i ima bolju ali ni priblizno kao sto se u pocetku mislilo ili kao sto su neki pisali. 30% osvetljenje na N5 je kao 55-60% na G2.
Ja na 100% brightness na g2 bi mogao izvuci 5h screen on za jedan dan,n5 bi izvukao mozda 3h.
Mnogo je bolja baterija na g2,barem meni.

Poslednja izmena:
Kada sam napolju slabo koristim telefon uglavnom za pozive. Naravno brightness ide gore. Sve ukupno ja sam prezadovoljan baterijom, mislim sta mi znaci da uvece imam 30% ionako ne bi sutra ujutro otisao iz kuce sa 30% baterije.

Glavna stavka koja ubija bateriju je surf preko 3g - skrati sot za 1-1,5h u odnosu na wifi.

Gde nalazite volocity rom? Na xda ga ne vidim a onaj njihov forum ne funkcionise.

http://www.velocityrom.com/

Samo se moras registrovati da bi pratio forum, mada ti ne treba to, Luka je postavio link koji je jedino potreban. Nego, niko mi ne rece features-e Velocity-a, i ima li disable LowBattery Notification-a :) 'ajde telep probaj kad si vec raspolozen, pa javi utiske sa Velocity-a :D

anything not a Nexus is worthless hardware with crippling software
waste of hardware meaning its completely closed source, heavy, slow OS's, and little to know possiblity for development

Poslednja izmena:
Taj link sam i ja bio nasao ali registracija nije moguca
bf961311db05783aa1be62689caabd99.jpg

Stjepane jel si ti to uzeo peticu a ne hvališ se?

Velocity je ubedljivo najbrži ROM i to je osnovna stvar, ima par funkcija, center clock, NavBar height, quick pulldown, quiet hours i to je manje-više to. Chad neće ništa više dodavati, niti prihvata zahteve na forumu, zato je i napravio taj forum, da ne bi bilo raznih smarača sa xda sa svojim zahtevima :)

Stjepane jel si ti to uzeo peticu a ne hvališ se?

Nisam. telep koji ce ti k***c forum, na njemu apsolutno nista nemas, sem linka za skidanje. :)

Velocity je ubedljivo najbrži ROM i to je osnovna stvar, ima par funkcija, center clock, NavBar height, quick pulldown, quiet hours i to je manje-više to. Chad neće ništa više dodavati, niti prihvata zahteve na forumu, zato je i napravio taj forum, da ne bi bilo raznih smarača sa xda sa svojim zahtevima

Aha, hvala. Boga mi vidim fali tu dosta opcija, cak ni opcije za LED notifikacije nema, i one fore oko zvuka i sl. Mislio sam da je barem nesto ubacio u medjuvremenu :mad: . Znam da je najbrzi, ali bi smorio brzo ovako "siromasan". Sad, da li najbrzi ROM znaci i "najbolji" nemam pojma, ali ne bih se slozio uglavnom. :)

Poslednja izmena:
Rom je uzasan, nema nista od opcija. E sada igranka, hteo sam da vratim bekap i desilo mi se ovo, to mi se isto desilo kada sam flesovao elemental x kernel na slim
76f6e9dcc45d636b41318ab4fd3871c3.jpg

Da li si mount-ovao data particiju :)

PS Doslo vrijeme d ai ja mijenjam kombinaciju Purity+Semaphore, jednostavno sam pozelio novih opcija. Odlucio sam se za Mahdi ROM! __)

Poslednja izmena:
Ne uopste nece da otkaci, ne reaguje

90537fef09386926b6abb4e0975a84c7.jpg

Edit: opravio sam ga stock image-om, sada saberslim i cao, nema vise igranja

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno