Šta je novo?

LG Nexus 5

Neću ga hvaliti, brz je stabilan je i to je to, CM ima meni više bitnih opcija ali kada ima neki micro stutter.

Šta ima cm da nema slim?
Ozbiljno pitam, nisam primetio tako nešto, osim theme engine.

Ima lockscreen wall, da se sklone one nav arrows, vibration intensity podešavanje, search u settings. Nisam našao ni lockscreen targets da promenim.

Poslednja izmena:
čuli su te

445bcadaadce65c003cd54f75ce1165d.jpg

lockscreen targets: settings/security/slider targets and shortcuts. možešposebno ring da podesiš, posebno shortcuts ispod ringa

Poslednja izmena:
pa na šta da ličim dok radim onaj vertical shake? da bude ovaj fazon :D

Poslednja izmena:
Evo za loznicu i vojkana :d

[YOUTUBE]D6dP10zl86E[/YOUTUBE]

Losa je ova nalepnica,sta ce mu otvor dole na lg znaku.. Kome to treba

Kao tapetu da je zalepio.

PS. ako neko ima iGO koji radi na artu može da me obavesti gde može da se kupi.

Zato sam i stavio - :d Ovaj prorez za LG logo je uzasan.

jel ima neko ovde one matte dbrand nalepnice? pošto su me pojedini :d *****ali da uzmem crni, moram nešto da lepim pozadi...

[YOUTUBE]-Icm8JLGHis[/YOUTUBE]

ovaj nokija punjac je bas fensi. Jos kada bi radio dobro sa n5 :)

Poslednja izmena:
Pa zašto ne bi? Sve je to pixel Qi.
Inače ja sam na aicp romu i poprilično sam zadovoljan.

1. Je l' smem sa TB da freeze Google Search? Vidim pravi wakelock-ove..

2. Ima li neko pojma šta su ove stavke u BBS? Ima ih stotine?!!?

uploadfromtaptalk1409862880428.jpguploadfromtaptalk1409862887986.jpguploadfromtaptalk1409862897539.jpg

Danas sam danas suspendovao (Greenifyom) i Google Search i Messenger i ne znam sta još. Skype nisam, iako me i bez Greenifya tu nekad zeza push.

Ako u Greenifyu pored programa stoji onaj push oblačić, zaboravio sam, je li ok i ako ih "ozelenim", radiće sve normalno?

OK je, ali ako ti je čekirana opcija 'GMC push for greenified apps' i 'keep notifications' , da bi ti stizale push poruke od tih apps tipa WhatsApp..

Nazad
Vrh Dno