Šta je novo?

LG Nexus 5

@telep, kad se vec igras sa romovima probaj Velocity sa kernelom koji dolazi uz njega, nema puno opcija ali je bas brz i stabilan. Itekako ces primetiti razliku u odnosu na stock + exposed.

Danas mi svaki čas nestaje ikonica H i ne radi mi net pa se vrati. To mi se prvi put dešava. Čist stock, na telenoru sam. Zna li neko zašto?

Pišite u telenor temi, nije do telefona.

Jel moze na slimu da se iskljuci onaj njegov recent apps, da bude kao na aosp-u. Ja koliko sam ga malo probao nisam zalazio previse u podesavanja, ali mi se izgled toga ne svidja pa da ga ni ne probam ponovo ako ne moze da se vrati na og.

Na zalost ne moze, to je jedina stvar koja mi se ne sviđa na slimu

nije se ni meni sviđalo u početku jer ne mogu da se divim brzini animacije kojom otvara recents na artu :D
ali je ovo praktičnije (a i brže rekao bih) + ima opcije za podešavanje

Ajde sto ovaj slim kat po instalaciji nema omogucen rut (ne mogu da nadjem smajli koji se samoubija), nego treba da kopam u developers options da omogucim rut na faking kastom romu :S:, ali kako se gase kursori u nav baru, ove opcije je neko pijan slagao, nista nema logike.
Stavio sam stable 7.0 verziju

Poslednja izmena:
:d ne možeš da ih ugasiš
meni od tih hardkodovanih stvari koje ne možeš da menjaš smeta dupli klik na status bar koji gasi ekran. garant ih mrzi da ubacuju to kao opciju, na drugim romovima može da se pali/gasi sve to.
možeš i weekly, na nexusima je to kao stable

Poslednja izmena:
Jbm ti rom, pola stvari ne mozes da ugasis, a pola ih fali. Smor od roma. Jedino sto bolje radi od cm-a, inace sve ostalo je cm izmislio za ovaj slim.

kao npr? pa cm do pre par nedelja nije imao center clock

Lockscreen wall, to nema? A center clock mi ne treba izgleda odvratno, rado bi to zamenio sa opcijom da mogu da iskljucim kursore.

nema. što ti smetaju ti kursori? jako su korisni

evo šta slim ima a što CM (mislim da) nema, ispravi me ako sam negde pogrešio jer ga bolje poznaješ
- navbar kursor :d
- visina navbara
- dugmići u navbaru, akcija na click, long click
- smart pulldown (nisam siguran)
- notification shade shortcuts
- heads-up notifkacije (nisam siguran)
- less frequent notification sounds (ovo mi nikad nije radilo doduše :D)
- slim recents (praktičniji je od ovog default)
- chamber of secrets

Jel dodao sta novo CM zanimljivo, nisam ga koristio 100 godina :)
Cuo sam da je Velocity dobar :)

dodao je, center clock :d

vanir malo da doteraju i ja prelazim na njega
ljubav iz gnex dana :)

Onda probaj Mahdi, tu imas sve zivo, koristio sam kratko PA i par dana Dirty Unicorn i vrati se na Mahdi, za mene najbolji N5 rom :) Inace one dinamic tiles sto ima samo u PA su brutalna stvar

Probajte Carbon Rom. Koristim ga cetiri meseca u kombinaciji sa code_blue kernelom. Od opcija ima dosta, nikom da ne zafali. Moja topla preporuka.

možda to je telefon namešten na julijanski kalendar

U kom smislu, ja nisam primetio nijedan bug? Na tabu koristim svakodnevno...

pa neće svaki put da promeni boju action bara kako treba, ostaju delovi notification bara u crnoj umesto u nekoj drugoj boji, nakon gašenja aplikacije opet ostaju delovi u prethodnoj boji, nedovoljno dobro selektuje boje na svim aplikacijama, i ima potvrđen battery drain od strane PA.

Zasto google search ne moze da se disable-uje? iskljucen mi je a i dalje trosi bateriju, pre se to moglo iskljuciti koliko se secam?!
use9e8as.jpg

Nazad
Vrh Dno