Jel to sa novijim mapama?9.6.7.318746
Jel imaš link za download, da pustiš na pm
Jel to sa novijim mapama?9.6.7.318746
Imam cx 300 ii vec odavno vise ga koristim na iPodu nego na telu jer izvlaci jos bolji zvuk. Probao sam P2. Zna se sta je Sennheiser u svijetu muzike, kao da poredis Qoros i BMW. I jedan i drugi dobar ali BMW ipak odskace.
Meni su one od iPhone 5/s/c bile odlične. Trebalo bi da mogu original nove da se nađu za 2,000-2,500 din. Verovatno ćeš da naletiš i na neki dobar predlog u delu foruma "Šta da kupim od..."Jel moze neko da mi preporuci dobre obicne bubice (znaci da se ne guraju u uvo) za 15-20evra?
A koje su to over ear za nekih 30, 40e? Isto kineske ali kvalitetne, poput ovih Piston.
Hd 201 su jedne od najodvratnijih slusalica na svetu. U zivotu. Bmw se ne kupuje nov za 15000e jer ces da kupis klotaru koja se vuce ko puz. Probaj prave sennheiser slusalice koje kostaju ozbiljnije pare pa onda reci da za pet puta manje para moze da se nadje isto u Kini. Nemere...nemaaaaa shanse bolan.E vidis, ja sam probao slusalice od 30-ak evra tog mocnog imena u svetu muzike (hd201) i jos nekoliko poznatih proizvodjaca slicne cene koje su duplo bolje za prakticno iste pare a onda sam se uverio da je moguce dobiti i neuporedivo bolji zvuk iz kine (sa potpisom usa brenda ali su kineske), takodje za slican kes. E kad se licno uveris u tako nesto skapiras da to mocno ime iz sveta muzike debelo naplacuje ime i da taj kvalitet zvuka umesto za 30e mozes da nadjes za 10-15 evra takodje uz poznat logo (philips, pioneer, sony i slicni).
CX300 II su odlicne, ali pretezno bassy slusalice sto ne znaci da za te pare ili manje nema boljih (ima ih bogami mnogo boljih ali ne kod nas) nego su jednostavno najlakse dostupne na Balkanu pa se zato i masovno preporucuju.
Za mesec dana (kada ih budu imali na stanju) ces cuti direktno poredjenje tog bmw (senn cx150 a i mh750) i ''qoros-a'' tj ovih slusalica koje kidaju sve slicne cene a po ovom testu se kolju sa 5-6x skupljim
Inace prateci sve ove godine razne klase slusalica ukapirah da je Senn. stvarno retko kada najbolja kupovina i da najvise naplacuju bmw logo :d skoro uvek su ostali poznati, old skul proizvodjaci bolja opcija za istu cenu ili cak malo manje para.
Ako je lik koji je probao hiljade slusalica P2 ocenio ovako dobro (8.1/10 zvuk i 10/10 odnos cena-kvalitet) ja mu verujem.
Da se razumemo - i ja sam uvek za old skul kvalitet ali kada taj kvalitet opravdava cenu, ne u slucaju kada proizvedu nesto sto vredi npr 20e a prodaju po 3-5x visoj ceni.
Probaj prave sennheiser slusalice koje kostaju ozbiljnije pare pa onda reci da za pet puta manje para moze da se nadje isto u Kini. Nemere...nemaaaaa shanse bolan.
U kom smislu si se iznenadio?Pozdrav da vas pitam jeste isprobali najnoviju verziju antutu benchmarka mene iznenadio rezultat testiranja
Butuje se slimket, prvo sto mi treba cackalica i lupa da nabedem nesto jer je ***** stavio dpi na 240. Mislim wtf, *** ocoravis.
Preteruješ. Stock ROM na N5 je izuzetan kada se upari sa Xposed modulima. Ja sam nakon Slimrom dugo bio na Stock i ništa mi nije nedostajalo, niti sam primetio razliku.Slim je keva.
Najjaci rom koji sam ikada koristio.
Kad pogledam drugarov n5 sa stock romom smorim se kao nikad![]()
nije 240 nego 370. i to promeniš za minut i šta ćeš onda da hejtuješ?Butuje se slimket, prvo sto mi treba cackalica i lupa da nabedem nesto jer je ***** stavio dpi na 240. Mislim wtf, *** ocoravis.
Pozdrav da vas pitam jeste isprobali najnoviju verziju antutu benchmarka mene iznenadio rezultat testiranja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari