Šta je novo?

LG Nexus 5

Juce sam isprobao par romova

CM definitivno ne vredi stavljati, probao sam ga ponvo misleci da je na art-u bolje, ali nije, laguje i ima stater prilikom svakog skrolovanja. Ne razumem kako su to uspeli

RastaKat Lepo i brzo radi, kao i svaki paranoid trenutno nema skoro nista od opcija.

Na slimu mi fali theme manager, bas je glupo sto ga nema.

Probaj aicp. Pravi neki Hrvat. Sve što mi je trebalo ima u romu. Nightly su stabilni kao stena.
Ako imaš twrp, ima i ota

Znam gledam ga, danas ide druga tura, taj, purity i ako naletim na jos neki.

Kako funka nandroid na ovom telefonu, jel lepo vrati ili je pozeljnije sve lepo flesovati? Ja sam samo jednom koristio nandroid jos na herou.

Poslednja izmena:
Kunem ti se telep posle purity-a neces pozeleti nista drugo :D Zasto ne bi radio nandroid lepo :)

Ne mlati se sa tim copycat romovima.
Stavi vanir ako hoćeš nabudžene opcije i to je to. Jeste bez veze što nema theme manager na slimu, i meni fali al šta je tu je, ima razloga.

Nema problema sa nandroidom

A čudno što ti kilavi cm, ja sam na prvu loptu stekao utisak da je baš brz. Moguće da grešim.

Poslednja izmena:
Nije kilav, ali ima laga u nekim delovima UI-a i animacije imaju stater. Jedini rom koji sam probao a da ima to.

Evo sada probam puricu. Inace lepo radi nandroid, nisam ga nikada praktikovao, ali od sada hocu.

DirtyUnicorns i Purity su poslednja dva koja sam koristio na N5, i nisam imao apsolutno nikakvih problema, a šljakali su kao ludi. Pogotovo DU kad pročačkaš po animacijama.

Ako hoces brzinu (sa ne mnogo opcija) mislim da nema boljih od velocity i purity. Ostali su svi manje/vise prenatrpani i samim tim potencijalno lagerski i eventualno bagerski nastrojeni :) :D

PS. Nema nam vise Banks Gappsa, PA Gapps je sad glavni, nano gapps+remover=banks minimal :) Odlicno je ovo odradio sve Kruzze.

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 149067 Pogledajte prilog 149068

Posle S4 i jedva 4h SOT (uz root i greenify), ovo je:happy:

Inace, osvetljenje auto, 2sata sam gledao neki film, wifi nonstop, na 2/3g je bio mozda pola sata max na toliko sam izlazio iz kuce, 3 mejla, tapatalk, fb, messenger, viber, whatsapp, surf itd itd :D
Normalno koristenje kao i S4 sto sam koristio.

Poslednja izmena:
Ostavim fon sa uključenim wifijem i on troši bateriju kao blesav. Nikad to još nisam video. Bbs ne pokazuje ništa čudno. Sve one opcije u wifi>advanced su ok.

Ostavim fon sa uključenim wifijem i on troši bateriju kao blesav. Nikad to još nisam video. Bbs ne pokazuje ništa čudno. Sve one opcije u wifi>advanced su ok.
Ako imaš stabilan Wifi signal, onda ne bi trebalo da ti troši bateriju više nego obično.

možda neka aplikacija ima realtime update preko wifi, ili rom pokušava da skine ota (ja sam na gnexusu imao taj problem sa cm)

@telep Ako ti i sa Purity+ bude nedostajala neka opcija vrati se na stock I stavi GravityBox :d

Ma, velocity ili slimkat, meni sve ostalo ima previše bespotrebnih stvari. :)

Ostao sam na slimu, jedini koji sam probao a da je brzi od stocka i da radi podjednako smooth stalno. Samo sam stavio sabermod slim.

nisam dugo koristio DashClock, danas ga namestio, ali ne znam gde mi je i u kom programu nameštena ova lock screen notifikacija u boji na desnoj strani. GravityBox ili nešto treće?

natubasa.jpg

Izgleda da su to bile Lockscreen notifikacije iz XBlasta. Isključeno.

Nexus fanovi :D izvinite na smetnji, ali ako imate preporuku gde da uzmem nexus 5 bio bih vam veoma zahvalan.

Idealna bi bila garancija sa fiskalnim ali koliko vidim tu malo drmaju cene. Preporuke ako imate ili iz iskustva saljite mi na PM.

Hvala svima!

Ranije sam koristio Velocity ROM (tj.PSLX) bio je brz ali siromasan opcijama. Kakvi su danas features-i, i ima li opcije "Customize LowBattery Warning (ono obavestenje sto iskace)" :)

Da li je moguce da sam pogodio da ce se zvati android lion ? :)

Steta sto nema info o bateriji..

Vrh Dno