Šta je novo?

LG Nexus 5

Obriši ako ne koristiš...
Ili freez-uj nekom aplikacijom (Titanium backup /ultimate backup)

Evo moram da priznam da se ipak primeti da je sa artom sve malo brze. Nekako sam se navikao i na ovaj recent apps stil. Sve u svemu neka za sada stoji slim, mrzi me vise da se igram.

Gde sada da se cima i sa kernelima,taman je namestio sve i navikao se na slim :)

Jel ima semafor kernel :smoke: na taj sam navikao

Ma sada cu da mu bacim overklok andervolt i jedan ventilator pozadi ima da se pusi sve

Pa tu nema cimanja, samo flash, uv za -50mv recimo i ima bolju bateriju kako svi prijavljuju

Ma cekaj briga me za sve ovo, izasao je note 4 ne mogu da docekam da zamenim ovog sporaca za to cudo. Zafalilo mi je da mi se kontakti i dajler otvaraju tri sekunde posle dve nedelje koriscenja.

Imao sam ceo alu telefon i nista mi ne nedostaje.

Ovo sam ja furao pre 4 godine, a to je i dalje misaona imenica dizajna i kvaliteta za samsungov ram :d na koji trenutno izdr....ju

htc-legend.jpg

Poslednja izmena:
Objasnio moj drugar:

Nešo što ne uzmeš Nexus 5, šta se razmišljaš koji telefon?
"brate razmišljao sam, nego mnogo 'jeftin', prazan be brate, nema ništa nigde, ni marka ne piše napred".

G2 uzo na kraju.
Em je skuplji, em ima marku i napred i nazad i sija se. Čak i teksturu ima iza.. A lajsne odmah daju osećaj skupoće :d

Sta je mogu sto samsung ne ume da optimizuje taj crapwiz. Gledam lik klikne mt dugme i treba 2-3 sekunde da se pojave aplikacije, a to je telefon bez instaliranih aplikacija, sta ce biti kada mu roknes 150-200 aplikacija.

158 i sve radi kao podmazano;)
Uzeo drugar juce preko ebay-a 16gb. Nije lud za isprobavanjem romaova, ali jedva cekam da me pita da ga malo sredimo. Sad mi vec fali cackanje sa rom-ovima. Moj sam namestio i memam vise igracku da se igram.

Poslednja izmena:
To je sve ukupno, sa marketa ima 53, a narodskih nekih dvadesetak. Cini mi se.

Ja uvek imam oko 40-50app, i nexus radi kao kada sam ga prvi put ukljucio :D
Dok svi ostali androidi koje sam imao - nikako :D

Pa nije problem u androidu nego treba optimizovati te sve gluposti koje samsung/lg ubacuju u svoje telefone. Jedino sony ne razumem njihov UI je veoma lightweight pa opet ima laga. Ali generalno kada bi samsung potrosio resurse na opt. softvera umesto sto pokusavaju da ubace svoju verziju svake aplikacije sa play store-a sve bi to bilo mnogo bolje.

Znam da svaki rom treba da se isproba da bi se znalo kakav je, a ne da se pita koji je najbolji, to sam naucio za sve ove godine. Sad od kada imam ovog zmaja od telefona izgubio sam zelju za flesovanjem ali pocinje crv da me jede. :) Ono sto mi je cudno je da i pored toga sto imamo sors i što nema preklinjanja kvalkoma za drajvere itd. opet se desava da svaki rom ima bagove i da svako ima da kaze po nesto lose o svakom romu. Sta je tu fazon, koji onda valja?

Ne razumem, kakve bagove? Nexus uređaji poseduju jedne od najispeglanijih ROM-ova (baš zbog postojanja izvornog koda i jake zajednice) i maltene su svi ROM-ovi odlični, ali postoje nijanse.

Pa pisali smo na poslednje dve strane... Bagovi koji se dese ne potiču od nedostatka drajvera nego jednostavno neki feature, neka opcija bude nogama napisana, programer bio pospan dok je pisao, zaboravio zagradu i sl pa to zeza... Ali nisu to dramatični bagovi kao na Samsung exynos telefonima gde prekineš razgovor i sljušti ti bateriju za 3h i sl..

Pa gledam sad poslednjih nekoliko strana i svako ima nešto loše da kaže za slim, purity itd.

Lose sto se tice opcija ili dizajna, bagovi su kada nesto ne radi kako treba.

Ja uvek imam oko 40-50app, i nexus radi kao kada sam ga prvi put ukljucio :D
Dok svi ostali androidi koje sam imao - nikako :D
I ja tako mozda i manje. Nisam u fazonu da drzim nesto sto ce mi zatrebati jednom u pola godine ili jednom u zivotu.

Ne mogu da zamislim telepa minimalistu sa slim romom :d Ko te nagovori brate...:D

Ima par stvari koje mi se ne svidjaju, ali mrzi me da menjam. Čekam L.

Telep od muke ostao na Slimu, a na kraju će ga zgotiviti i biti prvi u redu da ga hvali :d

Nazad
Vrh Dno