Šta je novo?

LG Nexus 5

Evo snimao po sobi malo, prvi put nisam pricao pa se borio da prepozna background noise i tu je bilo malo suma i seckanja, igra se fudbal na terenu ispred zgrade a otvoren je prozor i posto se bas deru, zbunio se valjda. :D

U drugom snimku sam pricao i lepo i jasno se cuo glas ali je opet bilo malo suma u pozadini sto zbog ovih sto se deru ispred sto zbog ukucana.

Imaš bojenje status bara i na Androidu, uz modul za Xposed, i radi odlično.

usaju6ej.jpg

Jel to tinted status bar? Ja ne mogu da ga instaliram iz xposeda.

a šta bude sa slovima i status ikonicama ako je title bar jako svetao?

Potamne :)

Koliko znam, ljudi su vrlo zadovoljni dbrand folijama. Najlepše pristaje ona koja se tebi sviđa. ;)
Ne ostavlja nikakve tragove nakon skidanja.

Imao sam ja black leather (no logo) na N4. Bas su kvalitetne, neostavljaju ama bas nikakve tragove nakon skidanja, preporuka. :)

I ja i drugar imamo beli nexus i na oba teško ulazi usb cabl u port.
Jel ovo problem samo kod belog ili ima i kod drugih?
Da l' nešto šteti razmišljam se da koristim neki drugi punjač ne njegov original.

Btw ima li negde kod nas wireless punjač?

Ja sam uzeo ovaj, koristim uz originalan strujni adapter... I prezadovoljan sam, radi super... nema bagova tipa zujenje i sl.
http://www.amazon.de/gp/product/B00GXLDN9A/ref=oh_details_o02_s01_i00?ie=UTF8&psc=1

Mada me je i ovaj mamio, jer je japanski, i super mu je fora sa motorom koji sam pronadje telefon gde god ga postavio na tabli, ali sam se ipak odlucio za manji i jeftiniji...
https://www.youtube.com/watch?v=JiofGwT6LWw

HA! Ja sam serija 403 i tek posle skoro mesec dana provalih da kad telefon malo duze vibrira (kod poziva) stvarno se cuje blago tandrkanje..sto mi apsolutno ne smeta..dokle god on leti:)

Ubacio sam neki univerzalni drajver za Nexus 5 nakon sto sam izbrisao one za N4 i kad ubodem u komp prepozna N5 kao mass storage uredjaj ali u listi pise drajver za N4. Cenio sam da nema veze i otkljucao bootloader i sve je proslo ok. Al bih ipak neke proverene da stavim da mi bude za N5.

Interesuje me kako zasigurno da obrisem bas sve drajvere vezane za telefone pa da odradim cistu instalaciju nekih proverenih drajvera za N5?

Ljudi sta mislite za ove dbrand folije kad se stave na ledja telefona dal ce moci i dalje da se izgrebe bocna ivica kamere jer je dosta izbacena? Ne znam zasto su je tako lose uradili.

^ Xposed Tinted Status Bar

Ubacio sam neki univerzalni drajver za Nexus 5 nakon sto sam izbrisao one za N4 i kad ubodem u komp prepozna N5 kao mass storage uredjaj ali u listi pise drajver za N4. Cenio sam da nema veze i otkljucao bootloader i sve je proslo ok. Al bih ipak neke proverene da stavim da mi bude za N5.

Interesuje me kako zasigurno da obrisem bas sve drajvere vezane za telefone pa da odradim cistu instalaciju nekih proverenih drajvera za N5?

imaš u onom toolkitu (zamisli ja ga preporučujem) guide kako da instaliraš drajvere u kom je jedan od koraka brisanje starih. inače iste možeš da koritiš za 4 i 5, one pdanet

da li je neko probao miui?
ja sam probao da flesnem ali bez uspeha... vrti neko vreme i na kraju javi neku gresku... flesujem iz twrp-a (wipe pa flesh)

^ I kod mene je tako. Izgleda da ne može TWRP, već CWM.

Eto za sve one koji su rekli da je TWRP zakon! :p

sa cwm nema greske.. zato ga ja uvek koristim. :)

Poslednja izmena:
Džabe kad CWM ne podržava MultiROM. :)

Javi gresku ali odradiš rebot i otvori miui. Radi super. Mnogo je lep ali je brate svaka app na kineskom. Instalirao sam i gapps pa se snalazim. Jedino mi neće igo da radi ne znam koji mu je. Probao sam da mu menjem dpi i neće. Srpski nema.

Možda ja ne znam nešto što vi znate, ali staviti MIUI na Nexus 5? Ne znam baš... meni deluje jako glupo.

Vrh Dno