Šta je novo?

LG Nexus 5

Kolko štite tel ovi ultra fit case, tipa Spigen i sl imate li iskustva? Samo od grebanja ili pomogne i kod padova?

I ja i drugar imamo beli nexus i na oba teško ulazi usb cabl u port.
Jel ovo problem samo kod belog ili ima i kod drugih?
Da l' nešto šteti razmišljam se da koristim neki drugi punjač ne njegov original.

Btw ima li negde kod nas wireless punjač?

^ Nije do telefona, već USB kabla. Probaj sa drugim kablom i videćeš.

Ma znam da je do kabla probao već.. Nego nemam adekvatnu zamenu, ovaj neki što imam je stari samsungov 0.7A

Pa kakve veze ima kabl?

One kukice sa gornje strane minu usb-a cini mi se da su više/cvrsce nego na ostalim punjacima, pa kad se gura u port prvo sto zakacinju u gornj deo plastike od telefona, pa onda te i teze ulazi u isti.

Poslednja izmena:
Ne ne ne nisi razumeo. Kabl mozes da koristis to je nebitno drugi i taj od samsunga, samo koristi adapter ovaj od Nexusa.

Aha OK, može tako.. nego moram da nađem onda drugi kabl, ovaj se ne odvaja.. Ali to mi nije palo na pamet, hvala.

I kod mene je bilo tako, posle se razradilo :)

U kojim radnjama po nemackoj behu najjeftiniji telefoni? Jurim Nexusa 5 a vidim da je u Saturnu (Saturn.de) 333€, pa rekoh da vidim da li mogu da nadjem jeftinije.

Je li mora baš Nemačka? Kod nas su jeftiniji :)
Pogledaj Amazon.de.

Pa mora :)
Vidim da su kod nas jeftiniji i u neverici sam!
Znam za Amazon naravno, nego se provlacio po forumu neki lanc radnji po Nemackoj pa rekoh...

Neće da mi win7 64 bit prepozna telefon kao media storage. Jel zna neko brzo resenje. Drajveri me hebu najstrasnije. Instalirao pa deibstalirao pa restartovao 100 puta. Neće. Dodje mi da obaram OS na laptopu. Na drugom radi bez oroblema ali on je na 32bit.

Deinstalirao sam naravno odmah. Ali kad ga ponovo prikopcam opet ga ne prepoznaje kao media device. Nesto mu smeta da se pravilno instaliraju. Ovo je vise windows problem.

Šta koristite od navigacija? Je l radi iGo Primo na ovom čudu?
Prešao sam s HTC-a, npr. onaj app za vožnju je bio dobar, ima li neko nešto slično da koristi na ovome?

Najbolje da pitas u odgovarajucoj temi. Tamo ces odgovore dobiti "strucnije" Android navigacija i mape (mislim tamo su strucniji nego na temama posebno za telefon) radi iGo, radi Sygic, radi sve od navigacija. Sad sta izabrati, sve po ukusu.

Poslednja izmena:
Ja sam stavio Sygic. Po meni ja bolji od iGo, a i mape su novije.

Deinstalirao sam naravno odmah. Ali kad ga ponovo prikopcam opet ga ne prepoznaje kao media device. Nesto mu smeta da se pravilno instaliraju. Ovo je vise windows problem.
Nije isključeno ali je manje verovatno.
Probaj i sa drugim/novijim/starijim verzijama chipset drajvera za komp.
USB debugging on nekada reši takve situacije.
Proveri i sa drugim kabelom ako nisi.
Uglavnom se svodi na nešto od navedenoga, google će ti pomoći ako ne bude ništa upalilo.

Moram da vam se poxalim kolege, danas mi iz dzepa dok sam sedeo na stolici ispao moj miljenik Nexus i napuklo mu staklo na ivici. Kad se nisam sokirao i doziveo nervni slom. :d

E *** :-/

Nisi imao kejs / foliju na ekranu?

Poslednja izmena:
Eto i mene kod vas u taboru. :D

Jedina, od vise puta pomenutih falinki, je power dugme koje se bas malo mrda kad se blago dodirne i to je to, nadam se da nema nikakvih skrivenih. :)

znaci smorio iphone :) daj baci ovde neki opis jabuke i iosa ,i poredjenje sa vanila androidom :)

Pa nema nista posebno da se prica, vratio sam se zbog vece funkcionalnosti Androida. Stabilnost i brzina je ista kao na N5, nije da se na iPhonu s vremena na vreme ne srusi neka aplikacija. Realno lepsi je malo UI tamo posto su animacije i fluidnost istih odlicni kao i bojenje status bara u boju aplikacije jer se sve pravi za jedan telefon naravno. Lep je osecaj preci sa 4 na 5 inca iskreno, ekran na Nexusu je fenomenalan.

Malo mi se cine vibracije cudne u odnosu na N4, cini mi se da su za nijansu jace i da kada drzim telefon uspravno relativno normalno zvuce dok kada je u horizontalnom polozaju se cuje neki zvuk kao kamera kad fokusira, kao zvuk zveckanja sociva po zavrsetku vibracije (mozda tripujem, posto ovde koristim vibraciju dok kucam a navikao sam na onaj cuk-cuk zvuk na iP). Nadam se da nije feler jer je iz serije 402.

Vrh Dno