Šta je novo?

LG Nexus 5

Čisto sumnjam da je bio na 3g i nekom jakom osvetljenju...

Na telefonu sam ne mogu nista slati. Sto se Navigona tice imaju postovi na skoro svim nasim warez forumima od clana sa ovog foruma zx16... On je glavni za navigacije, i on mi je i preporucio Navigon :)
Imate potrebe informacije i Google, sve ostalo je lako. Radi na ARTu naravno.

Poslednja izmena:
niti je rekao koje je osvetljenje.. ako je auto onda da li je bio svo vreme u svetlim sobama dok je bio kuci/na poslu ,svi znamo koliko je jako postavljen autobrajtnes na n5 :)

Nije auto osvetljenje, stavio sam na malo manje od pola. 3g je aktivan, ali nije koriscen mob net jer je mobile data iskljuceno. Kako da "ukrotim" google services?

google settings/location/off za reporting i history

Mislim da je neko pisao cak i o nekom Motorolinom patentu za ovo i da dev nece izmedju ostalog i zbog toga da pokreće ti priču

Moze li neko ko je installirao IGO na N5 da mi pusti link na PM. Hvala.

Mislim da je neko pisao cak i o nekom Motorolinom patentu za ovo i da dev nece izmedju ostalog i zbog toga da pokreće ti priču

http://www.phonearena.com/news/The-...to-X-like-always-on-voice-recognition_id53804

ako ga ovi predstave znaci da nema reci o patentu.. mozda je tu funkciju google ostavio za buduci nexus flagship

nadam se da ce ljudi sa xda preko ovog moba uspeti nekako da prebace to slusanje na n5 :D ako oni ne uspeju niko nece..

Poslednja izmena:
nije ovo htc.. nego neki levi,kao koknkurencija iphonu za manju cenu :D

Ne mora da znaci da nema patenta. Mozda je HTC platio taj patent (Google-u ili Lenovu), kao sto se i svi patenti placaju.

Bre, OnePlus One nije HTC-ov smartfon :) Mislim na đilketa.

Poslednja izmena:
AH... Video sam One i odmah se presaltao na HTC. Mislim OneUP, OnePlus, OneTwo, Onexxx mislim nisam znao zvanicno kako se zove, a vest nisam ni otvorio, samo procitao link :)

Mislim da i Z2 ima kuc kuc... Svi su iskopirali LG hahah... Jos jedan dokaz da svi sve kopiraju i da je to sasvim normalno posltalo. :)

ja sam jednom došao ispred kuće, uradio kuc kuc, a iznutra su mi upalili svetlo i otključali vrata.
koga da tužim!? :D

Treba da uzmem nexus 5 da zamenim nexus 4 i doplatim 120 e dali da uradim tako. Koliko je bolja petica od četvorke

Mislim da je do 100 eura doplate ok, sve preko ne bih dao.

Nemoj da cepidlačimo za 20 evra :d

Nije 20 po 20, nego samo 20 :d
A ti bi kao uzeo S5? :p

dobro i da se da tih 20 e nego kolika je razlika u 4-ci i 5-ci dali da menjam uopšte. Šta dobijam sa nexus 5 toliko bolje nego nexus 4 to pitam

Ja sam prešao na model od 32GB,tako da mi je to bio glavni motiv za prelazak, doplata je bila 200e, tako da nisam bas merodavan u pogledu toga, ali ono što sam ja dobio je ipak nov telefon, meni vizuelno lepši, sa boljim ekranom (ne samo rezolucija, već i kolorit), USB OTG, malo bolja autonomija, malo robusnija izrada (staklo na mobilnom, ma kako lepo, nije baš praktično), i meni takođe vrlo bitno, osetno bolja kamera.

Zakleo bih se da je bilo još nešto...

Stigao mi je Spigen Ultra Fit Case! :banana:
Prvo zahvalnost Voyageru za podrsku pri mojoj prvoj nabavci sa ebay koja je prosla vise nego zadovoljavajuce :) kako je prodavac rekao ocekivani datum prispeca paketa je bio od 12 do 21 marta, nisam verovao da ce to biti odmah danas, da li treba zahvaliti spigenu ili nasoj posti ne znam :d
Vise nego lako sam postavio masku, kao da je vrlo malo, diskretno rastegljiva pa je vrlo lepo nalegla i zbog toga ne vidim razlog da bi mogla da osteti telefon pri skidanju. Pri drzanju u ruci imam osecaj kao da je blago gumirana maska, vrlo slicno pozadini samog telefona, ne klizi i udobno je, nemam osecaj da je telefon nesto kabastiji, posle silikona u kome sam ga cuvao do danas izgleda kao da je sa ovom maskom izasao iz kutije. Obline kod dugmica sa strane se potpuno poklapaju sa oblinama telefona, tako da je i pristup njima udoban i prisustvo maske se ne oseca. Vrlo precizni otvori kod kamere i led svetla. Sve u svemu telefon vrlo elegantno izgleda sa ovom maskom. :) Zamerku dajem na losu foliju za ekran, otisci prstiju maksimalno ostaju a tesko se skidaju, mada ja do sad nisam imao iskustva sa ekranima na dodir i odrzavanjem, pa je to mozda normalno, mozda nije, ali cu probati i sa nekim staklom sa neta.

Slike sa svih strana mozete videti bilo gde, a i ja nisam bas profi da bi uslikao te detalje, a evo nekih slika iz ruke, jer su neki trazili, a i da se pohvalim :D crvena boja je prelepa, po mom ukusu, a vazi prica i sa bojom crvenog modela da je tesko preneti kamerom tu boju, pa sam probao nesto da improvizujem. Crvena sa crnim telefonom se lepo uklopila, a slicno izgleda kao crveni model koji je spreda gledano uokviren crvenom.

fok6fa.jpg
34fbce9.jpg
v5hkeg.jpg
15eekbt.jpg
2lkehb5.jpg

Nazad
Vrh Dno