Šta je novo?

LG Nexus 5

Ја користим већ пар дана рингке слим у минт бојим, могу вам рећи да сам одушевљен

Донео ми је рођак који живи у Њемачкој. Мислио сам да је иза гумирана пластика, међутим обична је и прилично је отпорна на гребање. Минт боја је исто супер, разбија монотонију. Једину замерку коју имам је што је скидање кејса поприлично тешко, међутим ја немам потребу да га скидам. Притом дебљина кејса се уопште неосећа.
Мени је кејс индентичан као спигенов, можда лепши јер је у другој боји али такође је и дупло јефтинији

a8yryhar.jpg

8udaju3u.jpg

yzybu5e9.jpg

ze2u9ymu.jpg

5usetenu.jpg

uploadfromtaptalk1393968948826.jpg

Prilozi

• uploadfromtaptalk1393968843605.jpg
    uploadfromtaptalk1393968843605.jpg
    42.5 KB · Pregleda: 168
Haha brate, mislio sam da sam ja jedini koji ne menja wallpaper mesecima :-D

Inače, kejs izgleda ekstra

SLIM ARMOR daje strašnu zaštitu, guma je veoma kvalitetna, odlično prijanja, a plastika od gore samo dodatno učvršćuje celu stvar. Dugmići rade savršeno. Jedina mana je to što je ta plastika maaalo klizava, bar meni jer sam navikao na Nexusa bez kejsa, pa mi sve klizavo :D

Biće da je to :) Nije baršunasta kao sam N5, ali je definitivno ne bih opisao kao klizavu :)

Koji je najbolji kernel za Nexsus 5 što se tiče dužine trajanja baterije.

Meni hells i elemental.. Mada njih sam jedino i ozbiljno testirao,ne gotivim franka :)

Da li neko koristi neku aplikaciju za ovu lampicu za notifikacije?
Drugo pitanje je da li je normalno da mi se iz cista mira zamrzne ekran, ne odgovara ni na jednu komandu.. Kada sam iskljucio ekran vise nije hteo normalno da se upali, zaledio sam se a onda sam iz ocaja drzao power dugme dok se konacno nije upalio, posle recimo duplo vise vremena nego obicno..? Sada radi sve ok :s

√ zakacio si neku fabricki losu seriju izgleda :D Prelistaj malo zadnjih par sttanica.

Evo cisto da ozvanicimo problem i resenje istog. Ako vec nije neko postavio, onda brisite.

Google pinpoints Nexus 5 camera/CPU usage bug, fix coming in next Android release http://www.androidcentral.com/googl...cpu-usage-bug-fix-coming-next-android-release

Super, meni se za ovih mesec i po jednom desio bug da mm-qcamera-daemon pojede pola baterije za pola dana. Nije mi se posle ponavljalo, al eto, lepo je znati da misle na to :)

Za LED lampicu koristim koristim Light Flow Lite.

Inače prezadovoljan sam telefonom, za mesec i po dana sam gore pomenutog bug-a sa kamerom i mm-qcamera-daemon nisam imao nikakvih problema.

Javi ako se ponovo desi pa ce se vidi sta kako dalje :)

Inace ,sada se developeri na xda loze na ovo,iako ne znam koje su prednosti.

F2FS (born Flash-Friendly File System) - file system, focused on the use of flash memory, and now it on the Nexus 5! 

Pozdrav svima. Nisam do sad koristio android pa bih imao jedno pitanje. Rutovao bih telefon stavio neki drugi kernel zbog dt2w, slide2w. Da li cu posle ovoga dobijati redivan update sistema? Inace telefon koristim nekih mesec dana i zadovoljan sam, osim klimavog power dugmeta sve je ok.

Ako si spreman da zrtvujes bateriju stavi inace ti ne bi preporučio to da koristis.

Ota neces moci da odradis jer imas custom recovery.

Ovo drugo,elemental ima finu foru sa tim d2w i s2w ,naime ako ga aktiviras i mob gasis i palis sa dva puta klikom on ce ti biti aktiviran,a ako zakljucas mob preko power dugmeta ta opcija ti se automatski gasi,naravno da ti ne bi trosila bateriju u vremenu kada nemas namere da je koristis. Malo je teze za objasniti tako da se nadam da si razumeo

Loznice jel su d2w dobro odrađene na N5.Na Hell za N4 nisu uopšte mnogo trošile bateriju i bile su odlično odrađene.

Nisu odradjene dobro.. Zato i napisah ovu foru sto je ubacio flar na elementalu.

Poslednja izmena:
rutuj ga i skini Touch Control, on može da ti skine stock ROM sa samo patchom za te slide stvari.

A dok god imaš stock recovery dobijaćeš update, tako da ne brini :)

Ponosan sam vlasnik i mnogo sam zavoleo nexus. Ovde sam video da moze da se namesti aplikacija gravity box. Pa ako moze i ako neko ima volju da mi objasni kako da namesti da to radi na mom telefonu. Posto su mi korisne precice koje ima aplikacija ili sta je vec. Hvala unapred svima.

Има тема на форуму, погледај мало...

Nazad
Vrh Dno