Šta je novo?

LG Nexus 5

Drugari, sinoc mi se desilo po drugi put od kada imam tel. imao sam 58% baterije sve je bilo iskljuceno i wifi i 3g zakljucam tel i ostavim ga na sto, posle 10 min uzimam tel u ruke i osetim da je vruc gore kod kamere i imam samo 8% baterije. Jel se desavalo kome da ima toliki drain, kad udjem u bateriju vidim da mi je instagram najveci potrosac bio 79%.

To je taj bag sto ima, pomenut je na prethodnim stranicama. Cim primetis da je vruc, odmah ga restartuj i sve ce biti ok. To se zabaguje kamera i u tim trenucima ne moze da se pokrene dok ne uradis res.

Meni se nije to desavalo.. Mada citao sam na franko temi da camera ima negi bag na 4.4.2,u fazonu kada se pokrene zauzme 400mb rama i tako stoji zakucano u ram memoriji.. Ne znam koliko tu ima istine

meni je superbeam dva puta zapucao kameru da je bio jedan drugi program nije mogao koristiti, pa je morao pasti reset.

Meni se to desilo dva puta do sad i tacno kad osetim da se telefon greje, probam da pokrenem kameru, ono nece. Pa odma restart i sve bude ok. Valjda ce google izbaciti neki update fix za ovo.

Je l' se uždije N5 kao N4 što zna :) I meni je SuperBeam zapucavao kameru, a i kad je pokrene trzucka sva, batalio sam ga svakako zbog ARTa, a i iritira me to skeniranje i kucanje kodova. Na slimpfile smao ukucas adresu u vozdra.

pa sta ima da te smara, okreneš telefon i on sve sam završi :)

Ljudi imam mnogo ozbiljan problem sa ovim telefonom.
Ispraznio sam ga do kraja i sad nece uopste da se puni, probao sam 3 razlicita punjaca, sigurno ispravna i nista.
Drzim power dugme i samo svetli da je baterija prazna.
Dal je moguce da se ovo desava, kakav je bre ovo telefon?!?

Prvi put cujem za sod na n5.. Kako mislis svetli da je baterija prazna ?

Ljudi imam mnogo ozbiljan problem sa ovim telefonom.
Ispraznio sam ga do kraja i sad nece uopste da se puni, probao sam 3 razlicita punjaca, sigurno ispravna i nista.
Drzim power dugme i samo svetli da je baterija prazna.
Dal je moguce da se ovo desava, kakav je bre ovo telefon?!?

Jesi ga ostavio malo ugasenog na punjacu da baterija dodje sebi, mozda je istrosena do maximale odnosno minimale :d
I kako nece puni, uopste nema kontakta? Tj ne pokazuje

Pa ona ikonica na sred ekrana, kad je baterija skroz prazna.
Kad ti se ugasi fon je baterija prazna i kad pokusavas da ga upalis.

Sta bre da radim, jel ovo neki bag samo ili je ovaj telefon definitivno mrtav?

Jesi ga ostavio malo ugasenog na punjacu da baterija dodje sebi, mozda je istrosena do maximale odnosno minimale :d

Pa nisam *****, stoji vec 5h na punjacu i nije se ni malo napunio, nece da se upali.

Ako si ga momački ispraznio, ostavi ga 10 min na punjaču, pa onda probaj da pališ.

Neverovatno da ovakav high end telefon ima ovako bedne bagove!
Pazi gledao malo na netu i kazu ljudi drzi power+volume +& - i vidi sta se desava.

I evo sad se upalio, full je pun.
Dal je moguce da telefon ima ovakve bagove?!
Mislim da je to spominjano i za Nexus 4, nesto kroz maglu se secam iz teme.

Ajde, ajde, ovo je developer telefon... da nema bugove zvao bi se Z1.
Zavisi na kojem si ga punjaču punio, ali je moguće da ti se napunio još brže nego inače jer nije radio.

Neverovatno da ovakav high end telefon ima ovako bedne bagove!
Pazi gledao malo na netu i kazu ljudi drzi power+volume +& - i vidi sta se desava.

I evo sad se upalio, full je pun.
Dal je moguce da telefon ima ovakve bagove?!
Mislim da je to spominjano i za Nexus 4, nesto kroz maglu se secam iz teme.

Normalno je. Barem što se tiče Nexus serije. N4 isto tako prvih par meseci imao probleme, sad i N5. *** LG... Dok je Sammy pravio, ne sećam se da je Gnex imao neki problem na početku.

Zlatno pravilo izbegavati Nexus od izlaska bar 6 meseci da se istroše sve te falicne serije.

Mislim da ti se desio sod.. Pise na google searchu, nexus 5 sod xda developers forum,pa vidi ima li sta zanimljivo...

I pusti djilkea ,mnogo manje se desava sod na n5 nego na n4,cak sta vise nisam primetio da ima za to tema na xda,dok za n4 ima brda

Poslednja izmena:
Ajde, ajde, ovo je developer telefon... da nema bugove zvao bi se Z1.
Zavisi na kojem si ga punjaču punio, ali je moguće da ti se napunio još brže nego inače jer nije radio.

Pa punjen je na originalnom LG punjacu koji sam dobio uz telefon.
Vidim ja da ce ovo cudo za koji dan u oglase i lepo uzmem S4, stavi neki dobar ROM i cao zdravo zezanje.
Nije ni cudo sto ga prodaju za 350evra, poluispravan proizvod.

Prodaju ga za malo para jer ga Google za toliko prodaje. Win-Win kombinacija, em jeftiniji od S4, em bolji :d

Eh sada.. :) s4 se prodaje za 550e pa mu se naduva baterija,s3 pucala ploca.. Itd itd. Potrefio ti se mozda falican mob i to je to..

Ne znam, nisam fanboy nijednog proizvodjaca, samo trazim nesto kvalitetno za moje potrebe, ali sve vise shvatam da ni N5 nije za mene.
Ne mogu da verujem da se ovakve stvari desavaju, mi kupci smo postali brainless masa, dajemo im pare za skart robu.

Imam vec dugo vremena S3 i stvarno sam zadovoljan telefon, sem baterije koja je smece, jos kad sam stavio CM11 progledao sam.

Poslednja izmena od urednika:
To ti je bzvz sto prodajes, i gubis 50€ u startu. Jednom "zabudalio" i odmah se syebao ti. Nista kvalitetnije neces moci uzeti, sve oni prave "skartove". Nije vriijeme ko nekad gdje se gledao kvalitet, gdje su stvari trajale po 30 godina, sad to sve Kinezi stancaju... :)

Ima tu vise stvari koje mi vec smetaju kod N5.
Ne lezi mi uopste u ruci zbog ostrih ivica i male sake, motor od vibracije zuji, cvili, sta vec, neverovatno iritantno, pa sad i ovo sa problemom oko paljenja...
Za 350e mogu uzeti nov S4.
Od dosta ljudi sam cuo da je baterija dosta bolja nego na S3, a i na testovima se vidi razlika i do 50%.

Ne gubim nista, N5 sam uzeo za 24000din, na 6 rata, necu ni osetiti.

Normalno je. Barem što se tiče Nexus serije. N4 isto tako prvih par meseci imao probleme, sad i N5. *** LG... Dok je Sammy pravio, ne sećam se da je Gnex imao neki problem na početku.

Zlatno pravilo izbegavati Nexus od izlaska bar 6 meseci da se istroše sve te falicne serije.

I moj N7 je dva puta zabagovao ovako kad se ispraznio do kraja, pa sam ga isto vraćao iz mrtvih nekom kombinacijom tastera... Pun je xda sličnih slučajeva sa Nexusima

Nije Djilke lud, zna taj sta radi :D mozda je i u pravu za onih 6 mjeseci :d I ja sam kupio N4 3-4 mjeseca pred izlazak N5 i stvarno nikakvih problema do dan danas.

Ima tu vise stvari koje mi vec smetaju kod N5.
Ne lezi mi uopste u ruci zbog ostrih ivica i male sake, motor od vibracije zuji, cvili, sta vec, neverovatno iritantno, pa sad i ovo sa problemom oko paljenja...
Za 350e mogu uzeti nov S4.
Od dosta ljudi sam cuo da je baterija dosta bolja nego na S3, a i na testovima se vidi razlika i do 50%.

Ne gubim nista, N5 sam uzeo za 24000din, na 6 rata, necu ni osetiti.

Mozemo se menjati na par dana :d
Da nam se jos i Djilke pridruzi :D

Poslednja izmena:
Da li Nexusi koji se prodaju u USA, imaju probleme koji su ovdje izneseni?

Vrh Dno