Šta je novo?

LG Nexus 5

Da li Nexusi koji se prodaju u USA, imaju probleme koji su ovdje izneseni?

Nije svaki telefon faličan, nemojte da idete u krajnost. Već sam pisao ovde, ja sam uzeo n5 u SAD-u maltene čim je izašao (prva serija) i nemam ama baš nikakvih problema, bilo hardverskih, bilo softverskih. Ako baš nemaš sreće i ubodeš faličan, traži zamenu sve dok ne dobiješ kršten telefon i rešen problem. Jeste cimanje, al dobijaš strašan telefon za smešne pare.

sod sam imao i sa One i sa Z1 i supruga sa Idol X..i to uglavnom na "pocetku" koriscenja, da li to ima veze ili ne to ne znam..

dok je Sammy pravio, ne sećam se da je Gnex imao neki problem na početku.
Imao je faličan mikrofon.
To one serije što su izlazile sa 4.1.1, kao i moj :)

A oni prvi sa ICS nemam pojma da li su imali problema...

Nije svaki telefon faličan, nemojte da idete u krajnost. Već sam pisao ovde, ja sam uzeo n5 u SAD-u maltene čim je izašao (prva serija) i nemam ama baš nikakvih problema, bilo hardverskih, bilo softverskih. Ako baš nemaš sreće i ubodeš faličan, traži zamenu sve dok ne dobiješ kršten telefon i rešen problem. Jeste cimanje, al dobijaš strašan telefon za smešne pare.

Nemam tu mogućnost, jer mi prijatelji ostaje 7 dana u USA i sta mu narucim, to donosi.

Zato sam pitao kakva je situacija tamo.

Pa naruci.. Ako bude imao ozbiljnu falinku prodaj ga preko oglasa i to je to :)

P.s. tamo vrv ima da se kupi i u nekim radnjama po pristupacnoj ceni,ako nista tamo mozes odmah da ga vratis i zamenis za novi

@predragole

Super, hvala za info.

@fkloznica
Ne mogu prijatelja da cimam po radnjama. Ako budem kupovao, bice varijanta porucivanja na adresu hotela gjde je on i nista vise.

Treba traziti napismeno to da ti posalju na kucnu adresu. Ovako preko neta, ja nista ne verujem!

Opa, taman dok ga ja budem kupovao biće dobra cena :D

Nije mi samo jasno sto nemaju crveni od 16gb,tim modelima je korektna cena na tom sajtu..Ko da se ne prodaje taj model na plej storu.

ideja a la "daj da zaheftamo karburator za haubu" :d

E aj postavi SS da ne gledamo pola sata, bas da vidim gdje je vibrator.

Kacio sam ja ranije slike poklopca na ovoj temi.. Potvrdili su mi sa xda gde je ,a cak mi je i gizmo odgovorio ovde u temi :)

Sto se tice vibra motora sav moguc info sam pokupio :)

Poslednja izmena:
SJQTUlA5iTNuxHlb.huge

Eto ga ispod rupe za kameru.. Kosta smesnih 3.5e..

Poslednja izmena:
u trećem minutu
2'56 tačnije

Poslednja izmena:
Kakav je ovo vibrator. Ja sam to zamisljao kao klasiku kod Nokie, motor sa okacenim tegicem (neravnomjernim) na rotoru :)
Mana toga je sto zauzima malo vise prostora. To je zato i kvalitet.
Na kom ovo fazonu radi nemam pojma, ali izgleda ocito da je krs, isto baterija za sat :D

Kakve nam krsine uvaljuju danas od komponenti strava. Nikad se nece vratiti stari kvalitet.

Edit. Bas sam malo Googleao sad iphone ima isti vibrator kao kod starih Nokia. Pa i treba da bude skuplji.

iphone-vibrator.gif

Poslednja izmena:
U čemu je fora sa onim n5 na kp za 300 evrića?
Osim što je bez garancije, jel kupovao neko od tog lika?

Poslednja izmena:
ja ocekujem za nedelju dana crveni spigen case pa mogu da postavim neku sliku, sobzirom da mi je zao da ga nosim bez zastite :d crveni model mi nista ne bi znacio, plus cenim da ce lepse izgledati u ac milan varijanti gde iz crvene maske vire crni delovi telefona :D
Obavezno,slike i neki utisak.

Pa ako nije skroz nov onda je ok cena.. Ako je nov onda se ugradjuju samo 30e u cenu,sto je cudno

Obavezno,slike i neki utisak.

dok sam ja kuckao post ti si postavio pitanje za ultra thin, a ja sam video tek kad sam poslao odgoovor, pa sam onda usput prepravio moj post da se radi o ultra fit case-u, na jutjubu su me ubedili za taj, a ja cu svakako postaviti svoje utiske

dok sam ja kuckao post ti si postavio pitanje za ultra thin, a ja sam video tek kad sam poslao odgoovor, pa sam onda usput prepravio moj post da se radi o ultra fit case-u, na jutjubu su me ubedili za taj, a ja cu svakako postaviti svoje utiske

Nema veze,jos se nisam odlucio,koji da uzmem.
Zanima me Spigen,kao proizvodjac.

Nazad
Vrh Dno