fkloznica
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 23.09.2010
- Poena
- 1,135
Da li Nexusi koji se prodaju u USA, imaju probleme koji su ovdje izneseni?
Da
Nije svaki telefon faličan, nemojte da idete u krajnost. Već sam pisao ovde, ja sam uzeo n5 u SAD-u maltene čim je izašao (prva serija) i nemam ama baš nikakvih problema, bilo hardverskih, bilo softverskih. Ako baš nemaš sreće i ubodeš faličan, traži zamenu sve dok ne dobiješ kršten telefon i rešen problem. Jeste cimanje, al dobijaš strašan telefon za smešne pare.
Imao je faličan mikrofon.dok je Sammy pravio, ne sećam se da je Gnex imao neki problem na početku.
Nije svaki telefon faličan, nemojte da idete u krajnost. Već sam pisao ovde, ja sam uzeo n5 u SAD-u maltene čim je izašao (prva serija) i nemam ama baš nikakvih problema, bilo hardverskih, bilo softverskih. Ako baš nemaš sreće i ubodeš faličan, traži zamenu sve dok ne dobiješ kršten telefon i rešen problem. Jeste cimanje, al dobijaš strašan telefon za smešne pare.
http://www.svitelefoni.com/mobilni/lg/nexus+5+32gb+d821+crvena_2864/
Kazete nema crveni u srbiji32gb u ovoj divljoj radnji ali mu je cena svetska
![]()
U čemu je fora sa onim n5 na kp za 300 evrića?
Osim što je bez garancije, jel kupovao neko od tog lika?
Obavezno,slike i neki utisak.ja ocekujem za nedelju dana crveni spigen case pa mogu da postavim neku sliku, sobzirom da mi je zao da ga nosim bez zastite :d crveni model mi nista ne bi znacio, plus cenim da ce lepse izgledati u ac milan varijanti gde iz crvene maske vire crni delovi telefona![]()
Ns dileri ? Najpoznatiji tamo na sajtu ?
Obavezno,slike i neki utisak.
dok sam ja kuckao post ti si postavio pitanje za ultra thin, a ja sam video tek kad sam poslao odgoovor, pa sam onda usput prepravio moj post da se radi o ultra fit case-u, na jutjubu su me ubedili za taj, a ja cu svakako postaviti svoje utiske
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari