Šta je novo?

LG Nexus 5

Meni je na N4 radio na ART-u, ali sam i ja sada na Dalviku zbog Xposeda.

Ima i Nova gestures :) Moram da vidim gde se štima veličina ikona u Apexu, to ne znam :D

Imaš za svaku stavku posebno veličinu, to je recimo prednost u odnosu na novu

Mislim da nova nema manager drawer a meni je to bitno navikao sam da raspodelim app i volim kad mi je sve pregledno. Meni nije radilo ni na N4 ni na N5. Ni na jednom ROM-u. A na stocku nisam mogao ni da instaliram... Tako da sam batalio art

Od kako dan isključio intelli 3g baterija mi je dosta bolja.

Ma 2g/3g toggle je majka.

Ja sam se brzo rešio tog intelli3g ne znam zašto, ali nije mi ulivao poverenje.

Mislim da nova nema manager drawer a meni je to bitno navikao sam da raspodelim app i volim kad mi je sve pregledno. Meni nije radilo ni na N4 ni na N5. Ni na jednom ROM-u. A na stocku nisam mogao ni da instaliram... Tako da sam batalio art
nova ima drawer manager podele u grupe i foldere

e7u4upev.jpg

Jel imao neko problema sa ove dve stavke? Wifi sam iskljucio preko noci znaci bio je ukljucen mozda 4-5 sati je radio. Da li vam je ukljuceno scanning Always available?
Inace kao da mi se malo unormalila baterija ali i dalje imam utisak da moze bolje. Stavio sam hells :)

Poslednja izmena:
ako ti je custom rom taj systemUI je normalno da bude tu i nije problem
scanning always available nikad nisam gasio i nikad nisam primetio da troši bateriju ni na gnexu ni na n5. wifi ne troši ništa bitno ni kad je konektovan normalno a kamoli u tom low power modu za skeniranje.

na koliko držiš svetlo? ako je auto to zna da svetli prejako i da troši bateriju nepotrebno. možeš i neki sitan UV da odradiš, naročito na 300 i 2260 mhz.

Poslednja izmena:
@Vojkan
Jeste imam Mahdi. Za osvetljenje koristim lux uglavnom na 25-35% osvetljenosti. Primetio sam da mi je sa proslim kernelom i minimalni undervolt pravio probleme. Tako da se ne bi igrao s tim zasad. Videcemo kada dodje do neki 5-10% baterija koji su rezultati, ovo sad ce upasti u neku normalu ali kao sto sam rekao cini mi se da tu jos ima rezerve i potencijala :)

pa ono zavisi od upotrebe, al u kući i bez igara 4.5-5h bi trebalo da se izvlači... imao sam i 5.5h ako se dobro sećam. vanka na 3g i 100% svetlu manje naravno :)

Napokon sam resio problem baterije e sad da li je to samo do kernela ili je nesto drugo u pitanju nzm. Izmenjao sam sve najbolje kernele sa xda i svaki je trosio puno vise od hellsa koji je tek poceo da izlazi odnedavno. U svakom slučaju da ne davim vise 16 sati 5sot. Zadovoljan :) Odoh sad da roknem ispit :-D

Kada smo kod baterije.. Testiram koliko moze na jednom punjenju a da ne igram uopste igre..

Ovo sto kaci uglavnom wi fije,uz 10min na 2g i 10min na 3g

uploadfromtaptalk1393509585325.jpg
uploadfromtaptalk1393509599729.jpg
uploadfromtaptalk1393509618564.jpg

Brajtnes konstantno na 24 posto :)

A de nađe baš 24 ;)

Ne znam.. Nekada sam igrao taj broj na ruletu pa mozda zato :)

@fkloznica
Pa ti ces izvuci 6 sati ladno. A i moje je isto bez igrica i na istom osvetljenju samo na wifi...

Nikada se to ne zna.. Postovacu na kraju :)

Da dodam.. Nemam fb app niti viber.

3h i 10 min.. jos 51 % ostalo.. :D mada sada idem vani ,radice na 2g jedno 3,4 sata tako da ce to mozda malo jace da mi spusti bateriju.. :)

Da podjelim iskustvo u vezi Nexusa 5.

Prešao sam sa Xperia SP.
Nexus 5 ima bolju autonomiju, sasvim dovoljno za jedan dan korištenja. Najljepši telefon poslije HTC ona modela.

Sa svim sam zadovoljan sem sa klimavim power dugmetom; toliko je labavo da kada tipkam u tišini čuje se zveckanje, kao dječija igračka. Baš bezveze kako su propustili takvu grešku.
Nabaviću case pa se nadam da onda neće zveckati.

1920409_10203357219960132_1888862273_n.jpg jel znate zbog cega imam ove padove baterije, i to se desi kada se telefon restartuje sam od sebe,u 50% slucajeva se desava kad sam na youtube-u ali desava se i ovako dok koristim telefon...

manje vise skoro uvek se desi takav pad kada te strefi soft reboot.. ko zna do cega je.. mozda si udario preveliki UV

e ali ti soft reboot-ovi mi se desavaju po 2,3 puta dnevno...i radio sam factory i isto je, jel treba to da prijavljujem u servisu?

Vrh Dno