Šta je novo?

LG Nexus 5

Ja tek sad kapiram koliko sam u stvari imao sreće da mi uleti telefon bez mane (neznatno klimavo power dugme i nije neka mana). Inače, uzeo sam ga u SAD još u drugoj nedelji prodaje :O

Isti slučaj

Sad će Loznica da te smara da nemaš LTE :D

Privremeno mi devojka nije tu, pa ode i Nexus 5, ali ajde samo da javim da mi je jutros stigao Nokia DT-900 Qi punjač. Javljam se sa utiscima u nedelju, pošto će mi tad telefon biti dostupan za isprobavanje :)

Prilozi

• IMG_7947.jpg
    IMG_7947.jpg
    747.4 KB · Pregleda: 162
Privremeno mi devojka nije tu, pa ode i Nexus 5, ali ajde samo da javim da mi je jutros stigao Nokia DT-900 Qi punjač. Javljam se sa utiscima u nedelju, pošto će mi tad telefon biti dostupan za isprobavanje :)

Koliko si platio QI? Ja se vec davno neckam da uzmem neki ali nikako da se odlucim koji :D

Prijatelji šta je dobro od ROM-ova i kernela za N5,dajte preporuku,da se u ponedjeljak pre podne igram sa flešovanjem

Kreni od toga da svakome nešto drugo odgovara, tako da bolje ti da upalis xda i skineš, par njih.

Neko će reći kataklizma, ali ja ospice dobijam od tog ROM-a koji meni nema ama baš ništa. Isto je kao i N4.

Slim ili Mahdi, pa vidi. Oni imaju dosta stvari. Doduše ako bih birao izmedju ta dva onda slim. Nešto ne mirišem Mahdi, jer me podseća na PAC ili PA.

Nema potrebe da se koristi custom rom... Stock + Xposed

Pretpostavljam da takodje imas nekoga ko ce ti to doneti iz USA.

Koliko je realno brži ART? Nisam ga probao pa ne mogu da tvrdim da je placebo efekat. :)

Art zakon samo menu ne radi omiljena igra na njemu tako da je otpao :)

Na N4 art/dalvik, nikakvu razliku nisam primetio.

Da li je neko u mogucnosti da mi ostavi ovde link do hels core kernel foruma i da li taj kernel podrzava franko displey controle app.. ?

Koliko je realno brži ART? Nisam ga probao pa ne mogu da tvrdim da je placebo efekat. :)
Pa nekako je ono bas tecnije, oseti se u recents i kad skrolujes, mada ja sam to i graficki jos potvrdio kad ukljucis one linije da gledas u developers-u
Šta ti je uradio Xposed? :)
Osecam kao da mi je sporiji telefon, mislim nisam samo ja, pitajte i Vojkana, a i video sam na xda neki isto da se zale i ogromna je bila diskusija rovo-a i jos par njih koji imaju titule. Mislim ipak furas dva framework-a, mora da ima uticaj.
Art zakon samo menu ne radi omiljena igra na njemu tako da je otpao :)

Cim ti ne radi igra, znaci da je krs developer. :p

Ja do sada nisam naisao da mi nesto ne radi na ART-u (ne igram igre).
U ovom ciklusu baterije cu proveriti i nejno trajanje ali mi se cini da je duze. Inace kod mene imam utisak da je brze otvaranje aplikacija.
A to o "placebo" efektu, bilo je vec price da je samo iskoriscena nesrecna rec (placebo) za opis sta se stvarno desava, ali eto "primila" se.
I na XDA je na nekim mestima objasnjeno zasto se ne moze pripisati razlika upravo "placebo" efektu kakav, jelte, poznajemo hm u medicini.

Meni jedino SuperBeam ne radi na ARTu od ovih mojih instaliranih. Takodje ne igram igre (nemam trenutno ni jednu instaliranu), tu mi nije ni bitno. Primjetio sam da Skype otvara 5 sekundi, ima veci startup lag nego na youtube.

Nazad
Vrh Dno