Šta je novo?

LG Nexus 5

A kad ga skineš iinstaliraš, u njemu skineš modul GravityBox u kome pod "Phone tweaks" opcijama imaš i to za veličinu Caller ID-ja.
Imaćeš Full, Partial i Disabled (off). Partial mi se čini najpreglednijom/boljom. Mada, dosta zavisi i od fotografija koje imaju ljudi koji te zovu.

Prešao sam ja pre 5 dana i zasada nesto nisam siguran da mi se isplatilo. Pogotovo me baterija muci. :/

Displej je ovde bolji, ergonomija bolja, pa meni mislim i autonomija, ovo ostalo je manje više isto.

Voyager aj mi slikaj ovu sliku iz buildprop editora,nesto sam cackao ne znam kako je stajalo na default
uploadfromtaptalk1393439227713.jpg

Ali sad konačno radi na n4 i ostalim nexusima koliko vidim

Stavio na Nexus 10 - ne vidim nikakvu razliku u odnosu na prethodnu verziju.

Jel postoji neki nacin da proverim koliko je telefon koriste(razgovori-pozivi)? Pisano je par stranica unazad, ali nista konkretno (ako nesto nisam propustio)...
Znam za ove falinke, koje i nisu bas sitnica, ali to znam proveriti, a ovo sto pitam, ne znam xD

Kod mene najnormalnije radi, update-ovano kroz Play Store. Ne vidim nikakvu razliku.

Ma i ko ga šiša, iovako je Nova 10 puta bolja nego htedoh da vidim.

sad će loznica da ti objasni da to i nije baš tako i da GEL ima baš lepe i velike ikonice :D

Da. Za ćoruse :d

Gel i nova se kolju.. :) mada se sada ne zove gel nego GNL

@Djilkosh_Ns
Kakav je ono fluorescentni sarenis od ikonica :D

Ima li nekih bitnih razlika između Nove i Apexa, iz ugla sada aktuelnih verzija?
Svojevremeno sam probavao oba, pa se zbog brzine na tada aktuelnom uređaju odlučih za Apex. Kupio Pro verziju i tako ostalo.

(recimo iz vizure N5 korisnika)

Ima li nekih bitnih razlika između Nove i Apexa, iz ugla sada aktuelnih verzija?
Svojevremeno sam probavao oba, pa se zbog brzine na tada aktuelnom uređaju odlučih za Apex. Kupio Pro verziju i tako ostalo.

(recimo iz vizure N5 korisnika)

Moj glas ide za Apex. Manager drawer, gestures, gomila sitnih podesavanja, velicina ikona itd meni je vrh... Jedino sto mi ne radi na ART-u zbig toga sam i na dalviku :-D

Nazad
Vrh Dno