Šta je novo?

LG Nexus 5

Odeš u g+, settings i nađeš auto backup i isključiš.

A šta se dešava kada probaš da ih obrišeš?

nema opcija da se izbrisu,morao sam da dektiviram gmail i otvorim novi mail
i

^ Brišu se bez problema preko Google Photos aplikacije. Da si otvorio Google+ aplikaciju i iz nje odabrao Photos, sve bi ti se samo kazalo.

Ajoj, meni je to bila fora sa njihovom Picassom. Rešenje je mislim bilo da odeš online i ukloniš sinhronizaciju tih albuma. Tako nešto. Nisi I'm ništa mogao sa telefona.

Ima li n5 neku stock aplikaciju u sebi koja moze da snima zvuk to jest da mob bude kao diktafon ? :) ako ne koju apk preporucujete

Pre sekund sam ga skinuo sa stora :) hvala u svakom slucaju

Ta aplikacija je najbolja od besplatnih koje sam probao.. al' verovatno postoje bolje koje se placaju.

izvinjavam se ako je vec bilo, listajuci temu unazad nasao sam par predloga za case za n5, ali me zanima koja je maska najbolja, gde moze da se nadje u bg ili najpovoljnije da se naruci sa neta?

Sa neta ti je najpovoljnije sa Aliexpresa, a u Bg- ne znam tacno gde ima, ali je visestruko skuplje nego na Aliju. A sad koja je najbolja, to je vec individualno. Probaj po Bg-u po radnjama pa naruci sa Alija tu koja ti se svidela ;)

По БГ немаш ништа. Имају само оне терасел и још кинезе шарене са којим телефон изгледа као гумени дилдо
Ја чекам да ми стигне Рингке Слим кејс, плаћен 11 долареса преко ибеја. Пробао сам спиген слим армор и телефон је немогуће извадити из џепа док седиш

Pitam za druga, da li postoji opcija kada te neko zove, da slika bude na celom ekranu, a ne samo u gornjem delu?

ok hvala vam, to i jeste problem sto ih ima mnogo :D a ne znam sta da narucim jer ih dosad nisam koristio

Јок, обичан је ром. Ја сам ово провалио тек пре неки дан, када ми је требао број неке фирме. И одма из хрома сам имао опцију позвати, и сваки пут када тако позовем избаци ми њихову слику преко целог екрана. Тако је за већину фирми. Е сад како ово увести за контакте - неам појма

Успут кад смо већ код слика и именика, како да увезем слике са фејса као слике у именику?

Haha, tek sam sad ukontao da ovo rade. Nije mi bilo jasno, pre neki dan sam prvi put zvao neke firme i ispisivalo mi je ime firme koju zovem, doduše bez slike, bilo mi malo čudno, ali nisam nešto posebno obratio pažnju do sada.

Moram da vidim kako da se ubaci slika za moju firmu, skroz je cool :)

EDIT:

Našao: https://support.google.com/nexus/answer/3459196?hl=en

Use caller ID by Google

This information applies only to devices running Android 4.4.

Caller ID by Google identifies inbound and outbound numbers - even for callers not saved as contacts in the People app.

Poslednja izmena:
Јок, обичан је ром. Ја сам ово провалио тек пре неки дан, када ми је требао број неке фирме. И одма из хрома сам имао опцију позвати, и сваки пут када тако позовем избаци ми њихову слику преко целог екрана. Тако је за већину фирми. Е сад како ово увести за контакте - неам појма

Успут кад смо већ код слика и именика, како да увезем слике са фејса као слике у именику?

Kad otvoris sliku na fejsu ides na one tri tackice pa save photo i onda iz galerije stavis za kontakt. Pa onda ako hoces obrises iz galerije.

IMAK preskoči, jer ne štiti vrh telefona. Isto tako i onaj najjeftiniji. Za nešto malo više takav možeš kupiti i ovde, da ne čekaš min 2 nedelje da ti stigne.
A ovi Googleovi su mislim replike, te je vrlo upitno treba li da daš 11$ za sličnu stvar. Kada bi mogao da pipneš tu teksturu pa da barem znaš da li liči na originalnu ili je totalni promašaj.

Gledao sam pre par dana neke Spigenove Slim Armor "sanduke", i naletim na neki u Izraelu, na aukciji, cena za sada dobra, boja ta koju tražim, i odlučim se da pitam lika da li šalje za Srbiju, kaže šalje, doplata neka simbolična, i onda sasvim slučajno vidim na slici da baš tog primerka koji prodaje da mi nekako izgleda fuš urađeno, u poređenju sa onim slikama koje viđam inače za Spigen. Pitam ga da li je original, kaže nije. E sad, ako sam na slici moga oda vidim da je kopija, možeš zamisliti kako bi to tek u ruci bilo.

To je framework. Na xda imaš više o tome. Treba ti root za to.

Vrh Dno