Šta je novo?

LG Nexus 5

Ja, vidim da nema. Mislim da ovako kada šalješ poruke, da ih računa kao više znakova od jednom.

Pa šalje, ali ja sam na Telenoru pa mi nije problem :d

A ja predlažem 8sms ukoliko voliš jednostavnost fabričke aplikacije sa dodatnim mogućnostima. Između ostalog i to sa uklanjanjem kvačica.

Prijatelji sutra najvjerovatnije nabavljam N5,proveriću ekran na mrtve pixsele,dugme za paljenje,Jel još nešto trebam da gledam.
Javljam sutra dali sam prešao sa N4 na N5.

Poslednja izmena:
Vibraciju i screen bleeding

Šta je sa crvenim Nexusom 5, nema ga na KP? Niko ga još nije nabavio odavde?

Nešto se pričalo da iz nekih razloga ne mogu da ga nabave... Nažalost :(
Ali se ipak nadam se da će ga neko nabaviti kad ga ja budem uzimao :D

Ja se takođe raspitivao za crveni model,kažu da ga neće još dobijati.Jel neko uzimao Google crveni bumper za N5 i kako telefon izgleda sa njim.

Jazo crveni carbon fiber dbrand i Bog da te vidi.

Pogle lepotu i to jos u bojama Milana :d

14%2B-%2B1

To je od Crnje N5,već sam to uzeo u razmatranje,ako uzmem sutra N5 naručiću dbrand sigurno.

^^To mob od onog crnje ? :)

Sto se tice oficijalnog bampera cini mi se da ga jedan clan ovde ima i da je napisao da dodaje dosta na debljini i sirini ali da je kvalitet bruka

Mene ozbiljno svrbi da sebi kupim crveni N5 kad dođe, ne mogu više da se bakćem sa Samsungom i Note 3. Već sam uzeo devojci crni N5, pa ako ja uzmem onda da imamo Nexuse u paru :d

Ја чекам такође да излети нека шема да узмем црвеног њексуса из Америка. Међутим док ја нађем неког ко би ми то донео, изаће и друге боје

Meni bi trebao plavo beli N5, po mogucstvu sa biljem :d

Ја чекам такође да излети нека шема да узмем црвеног њексуса из Америка. Међутим док ја нађем неког ко би ми то донео, изаће и друге боје

Vojo, i tebi bi vise legao plavo beli.

И то што кажеш :)

Него шта мислите, колико ће нам још задња страна издржати без гуљења оне гумиране пластике? Ја процењујем макс годину дана

Jos sa nestrpljenjem cekamo tvoj dolazak u srbiju ! ! !

Hocu nastavak knjige coki mafijaska pudlica :)

Da ne bude skroz off,crveni je po meni previse svetao,mada to ne znaci da necu kupiti crveni zadnji deo u buducnosti

Poslednja izmena:
Ortak iz Amerike dolazi u maju, ali ne znam da li da ga cimam da mi uzima. Nije ni nešto jeftinije 350$ + onaj Sales Tax je 8% za Missouri grad Columbia + 14$ shipping, sve ispadne 392$=285 evra. Ovde ako dođe, da kažemo na KP da bude 325 evra, ali barem bih imao kakvu takvu garanciju.

Гизмо ако му није фрка нек понесе мени један обавезно, војвода би му био захвалан

Gizmo prodaju Šljamsung i prelazi u Nexsus familiju,znaš kako kažu jednom Nexsus uvek Nexsus.
Po meni ti je bolje ovde uzeti,makar imaš koga da juriš ako se nešto nedaj bože desi fonu.

Pa dobro.. Ako mu ortak dobro proveri mob dok je tamo u USA ne bi trebalo da bude problema.. A ako ne, onaj RMA proces ne traje toliko dugo

^Ovo u vezi nexusa se slazem sa tobom :)

Svaka je bolja od GO...

Ja prodajem Spigen kolegi Voyageru, i razmišljam o dbrandu. Je l ga ima neko od vas ovde?

Imam već par meseci Nexus 10, valjalo bi da uzmem i Nexus 5 :) Ma ako uzimam uzeću ipak ovde, sad sam se setio da bi i Western Union cepio 30 evra za naknadu slanja na tu cifru, to bi bilo to otprilike. Morao bih da mu šaljem jer nema kintu, student je :)

misliš na one što on šalje na net kao backup? U G+ podešavanjima.

И то што кажеш :)

Него шта мислите, колико ће нам још задња страна издржати без гуљења оне гумиране пластике? Ја процењујем макс годину дана

Meni je desire izdržao više od 2 godine, a plastika je slična, da ne kažem ista.

@trenje
Meni nikako da stigne mahagoni

Poslednja izmena:
Ја сам је баш малопре упоредио са пластиком лоџитек г400 миша и јако су сличне. На њему већ имам огуљено после само пар месеци коришћења

Vrh Dno