Šta je novo?

LG Nexus 5

Pa nemam co'ece nista protiv nego da imas nexus u skladu sa nickom, sta se primas je6em mu misa.. :)

Ja reko da imas nesto protiv muslimana,nisam shvatio da ciljas na FK Loznicu i njene boje :)

Pratih malo temu na xda sto se tice crvene verzije.. Koliko sam pohvatao izasao je u svim zemljama gde ima plej store,znaci uskoro se moze ocekivati i kod nas kod preprodavaca :)

Dobra je cena u MTS-u ali samo uz ugovore od 36 meseci. Nisam ni znao da postoji i ta mogucnost.

BTW ako neko interesuje, nova tura Nexusa 5 u Telenor stize za nekih max 10 dana, insajderska informacija, 100% proverena.

Поздрав свима, пратим тему од како је најављен телефон. Узео сам у Теленору крајем Јануара уз све пратеће попусте... и имам утисак да сам га добио за ђабе... Врхунски тел... Иначе ми је први телефон без тастера...

Узет због специфичне употребе, преглед цртежа на терену... Пошто се у последње време све дигитализовало... Док стигне папирна копија, а лаптоп па чак и таблет носити под мишком ми је дојадило... Често немаш где ни да радиш...

За сада једном коришћен у те сврхе... Екран одличан, брзина феноменалан, батерија одлична... Ван тога класично коришћење... највише ме је плашила величина, али је таман, односно макс... Некако ми боље лежи од неког кинеза 5 цола којег има колега, ваљда има ове ивице дебље... Али лежи боље и од С3 којег има сестра...

Поздрав свима, пратим тему од како је најављен телефон. Узео сам у Теленору крајем Јануара уз све пратеће попусте... и имам утисак да сам га добио за ђабе... Врхунски тел... Иначе ми је први телефон без тастера...

Узет због специфичне употребе, преглед цртежа на терену... Пошто се у последње време све дигитализовало... Док стигне папирна копија, а лаптоп па чак и таблет носити под мишком ми је дојадило... Често немаш где ни да радиш...

За сада једном коришћен у те сврхе... Екран одличан, брзина феноменалан, батерија одлична... Ван тога класично коришћење... највише ме је плашила величина, али је таман, односно макс... Некако ми боље лежи од неког кинеза 5 цола којег има колега, ваљда има ове ивице дебље... Али лежи боље и од С3 којег има сестра...

U zdravlju da ga koristiš :D

Једино што ми не иде од руке, никако да га узмем са стола и окренем на праву страну... Стварно је стелт дизајн :)

Јел има неко још исти трип... Осим наравно кад звони ;)

Једино што ми не иде од руке, никако да га узмем са стола и окренем на праву страну... Стварно је стелт дизајн :)

Јел има неко још исти трип... Осим наравно кад звони ;)

ja sam imao beli pa nisam imao taj trip... ali sam imao trip da mi stoji naopako :D jer sam od zvučnika mislio da je led koji mi je na prethodnom telefonu stajao ispod ekrana

Pa i on ima isti trip, ne verujem da mesa prednju stranu sa poledjinom...

kolko sam se glupo izrazio prosto ne mogu da se načudim sad kad ponovo čitam :)

Да горња и доња... И није трип.. Сваки пут (чешће) га узмем наопако и морам да га окрећем... Кажем први без типки...

Poslednja izmena:
Dobra je cena u MTS-u ali samo uz ugovore od 36 meseci. Nisam ni znao da postoji i ta mogucnost.

BTW ako neko interesuje, nova tura Nexusa 5 u Telenor stize za nekih max 10 dana, insajderska informacija, 100% proverena.

Ne,dobra ponuda bi bila da su stavili te cene od ugovora na 36m,u ugovor od 24meseca.Ovako,bojim se da će imati sličnu sudbinu kao što je imao Gnexus kod njih.
S obzirom da i dalje imaju ponudu na pretplatu od 50% popusta bez telefona,morali su malo bolje da kalkulišu.

Poslednja izmena:
Gsmarena je sediste nokija fanbojeva,to moze objasniti ove rezultate :)

Mada bilo je dosta price o ovoj anketi ,bolje da ne pocinjemo opet :)

Sve je rečeno smešnom činjenicom da je Note 3 ispao u prvoj rundi :)

Samo vi nosite tako jarke boje telefona da se vidi. Drugu je ukraden crveni One posle izlaska. Tj startovali ga trojica i to je to. Fazon je što ih je on već video u klubu, a ovi ga verovatno pikirali.

Pa tako mogu da ti izotimaju bilo koji mob,nebitno da li je zelen zut ili crn,ako su u akciji otimanja boja ti nece pomoci..Ta bagra dobro zna koji je model u pitanju i koliko koji vredi.

Drugo kada izlazim skoro nikada ne vadim mobilni iz dzepa niti ga drzim po stolovima itd itd

Poslednja izmena:
Samo vi nosite tako jarke boje telefona da se vidi. Drugu je ukraden crveni One posle izlaska. Tj startovali ga trojica i to je to. Fazon je što ih je on već video u klubu, a ovi ga verovatno pikirali.

Njemu telefon nije bas ukraden nego otet (i to je kradja ali ima razlike na sudu), cime li su mu pretili kad je tako lako predao telefon? To kada se prijavi drotovi obicno rade na tom slucaju jer je u pitanju razbojnistvo. A nije mi jasno kakve veze ima boja telefona sa ovim.. jedino ako je naleteo na navijace Milana :d

Mada moguce je da su crveni One snimili kao neki unikatan, preskup fon, da je imao teracell kondom od 400 din na telefonu mislili bi da je neki zte ili alcatel od 80e.

Poslednja izmena:
Njemu telefon nije bas ukraden nego otet (i to je kradja ali ima razlike na sudu), cime li su mu pretili kad je tako lako predao telefon? To kada se prijavi drotovi obicno rade na tom slucaju jer je u pitanju razbojnistvo. A nije mi jasno kakve veze ima boja telefona sa ovim.. jedino ako je naleteo na navijace Milana :d

Mada moguce je da su crveni One snimili kao neki unikatan, preskup fon, da je imao teracell kondom od 400 din na telefonu mislili bi da je neki zte ili alcatel od 80e.

Od nase policije nema nista. Bio kod njih, kazu oni kao jao znas ti koje je nama cimanje, ajde videcemo da potrazimo, imas IMEI, ovaj im da i kao javicemo se. Mesec dana proslo. Nista. Znas, nema toliko crvenih telefona i to je raritet pravi, pa onda ljudi misle kako je to nesto skupo.

Nazad
Vrh Dno