Šta je novo?

LG Nexus 5

ako ti rikne neki senzor dobro dodje garancija :)

Juče sam konačno imao priliku da se poigram sa ovom mašinom. :D
Oduševljen sam!

Čak ni ips ekran nije pokvario celokupni utisak, mada da je amoled bilo bi ekstra. :D
Čim mi istekne ugovor uzimam ga, samo što je to tek u avgustu... :(

Sto se tice garancije,ako zelim da koristim drugu karticu,Telenor mi napisa u odgovoru na pitanje sledece:Garancija se ne gubi samo u slucaju da ga otkljucas telefon u servisu Telenora.A otkljucati ga mozes ako si vlasnik sa licnom kartom i ugovorom a posle dve godine tj.posle isteka ugovora.Pa onda i ne vazi garancija.To je cisto za.bavanje.O garanciji ako je telefon rotovan,nisam smeo ni da pitam.

Možeš da ga otključaš u ovlašćenom servisu i da platiš, pa pretpostavljam da su na to mislili.

Možeš da ga otključaš u ovlašćenom servisu i da platiš, pa pretpostavljam da su na to mislili.
Ne,naglasili su,da mogu da ga otkljucam posle isteka ugovora.Nije problem u novcu.
Citiram:Kao što smo Vas i u prethodnom obraćanju obavestili, nakon isteka ugovorne obaveze samo potpisnik ugovora ima mogućnost da nam dostavi zahtev za otključavanje uređaja kupljenog u Telenor prodavnici.

Ukoliko imate bilo kakave nedoumice ili potrebe za dodatnim objašnjenjem, stojimo Vam na raspolaganju.

koliko ja znam nexus se ne zakljucava za vecinu mreza. cenim da ce u telenoru biti simfree verzija..

Pa da, najverovatnije.

samo da vidim kakvu ce cenu da udare.. moza odem do mts da se zalim da mi smanje post pejd na najmanji paket a potpisem novi ugovor sa telenorom,sve je moguce :D

Ja ću verovatno vijati oglase kada budem uzimao, a tada će cena biti normalna :p

Jel ima neko ovde problem sa cudnom i glasnom vibracijom na n5, kao da je motor unutra olabavljen, brat je kupio tel i ja ga sad cackam i jako je iritantno i uzasno. Jel ima jos neko od vlasnika ovaj problem, kako se resava ako moze da se resi ili da mu kazem da menja tel. na netu sam gledao cest je problem

Jel ima neko ovde problem sa cudnom i glasnom vibracijom na n5, kao da je motor unutra olabavljen, brat je kupio tel i ja ga sad cackam i jako je iritantno i uzasno. Jel ima jos neko od vlasnika ovaj problem, kako se resava ako moze da se resi ili da mu kazem da menja tel. na netu sam gledao cest je problem

Da, da to je cest problem. Idi posalji nazad Google-u (ako si preko play store-a uzeo) i zameni ili kako vec gde si kupio.

Poslednja izmena:
Izgleda da N5 stize u Telenor u drugoj polovini januara.

a dokle vazi ona akcija sa vaucerom u telenoru ? osecam dan pre nego sto puste n5 u prodaju? :D

Ja sam se za sad oladio da uzmem Nexus 5, flashnuo sam moj S3 sa Cyanogenmod 10.2 i odusevljen sam kako sve dobro radi.
A vec sam bio spremio lovu za Nexus 5 koliko me je izludjivao S3 sa ogavnim Touchwizzom.

Kupovina ce svakako sad sacekati pad cene N5 na oko 300e (sto i jeste realna cena), a dobrooo cu pogledati i razmisliti i o Samsung S4 modelu, jer kad se flashne dobijes skoro potpuno isto iskustvo kao i sa N5, s tim da dobijes malo jacu bateriju, kameru, ekran.
Mada iskreno meni se ovaj N5 mnogo svidja, jedva cekam da ga vidim uzivo, mnogo mi se svidja ta zadnja strana sto je od gumiranog materija, ako lezi u ruci kao sto pretpostavljam, ne gine mu da ga kupim.

Pa tesko da ce da padne cena ispod one koja je na play storu... Naravno ako pričamo o novom telefonu...

pasce jer nasi dileri nabavljaju mobove nekim cudnim putevima.. pa kada je n4 bio na plej storu 350e kod nas u radnjama je bio 300.. da li kradu iz magacina nekih ili obijaju kamione,ja ne znam

Hahahaha Loznice jel si ti ozbiljan ili me zezaš... Nikad kod nas nije bio 30000din... Tj mozda I jeste uz neki paket... Ali tako si mogao da kažeš da je koštao i jedan dinar... Pogledaj koje je cena bez ugovorne obaveze

Nisi ti razumeo loznicu :p

nismo se razumeli. ti si rekao da nov nece padati ispod cene na plej storu a ja bas tvrdim da hoce :)

Ma nema sanse... Pogotovo ne kod operatera.... Naravno mislim na cenu bez ugovorne obaveze

Medo to ovi što nemaju telefon razmišljaju u fazonu šta je babi milo to joj se i snilo :)

N4 je pao na 300€ posle 8-10 meseci a ova aždaja će posle 2 meseca, važi :)

nisam mislio preko operatera.. a i nije istina za n4.. pao je posle 3,4 meseca kada se pojavio.a kasnije se pojavio posto je imao problema sa proizvodnjom.znam jer sam ga kupovao jedno 4 puta..

Pa sta da im kažem A da ih ne razočaram...ma da vidis da ovde ima i onih koji misle da je realna cena 300e...verovatno su ga videli samo na reklami. A kad ga budu koristili rečice isto kao i ti i ja malo je i 350 za ovu masinu

Pa sta da im kažem A da ih ne razočaram...ma da vidis da ovde ima i onih koji misle da je realna cena 300e...verovatno su ga videli samo na reklami. A kad ga budu koristili rečice isto kao i ti i ja malo je i 350 za ovu masinu

sve to stoji. ali kako si ti zadovoljan sa baterijom na n5 ? :)

Vrh Dno