Šta je novo?

LG Nexus 5

dovoljno bi bilo da guglov softver nije raspad... g2 ljudima traje maltene duplo više od nexusa a ima samo 30% jaču bateriju i veći ekran. svaki nexus dobija po 6 apdejtova koji mu popravljaju trajanje pa tamo negde nakon godinu dana ima "dobru" bateriju tj onakvu kakvu je trebao da ima na izlasku. tako će i sa ovim da bude, optimizovaće ga tamo pred n6

mislim da ima 35 posto vecu bateriju i samo oko 4 posto veci ekran.. mislim da ipak onaj gram nije obican marketing i da to dosta pomaze g2jci

Nesto mi je stiglo, jos samo da fon nabavim. ,)

IMG_20131205_141057.jpgIMG_20131205_141153.jpg
IMG_20131205_141236.jpgIMG_20131205_141246.jpg

Ledja su zasticena folijom sa obe strane (zastita od grebanja prilikom transporta).
Providni sablon je za isecanje custom wallpaper-a za ledja.

Poslednja izmena:
Ja cekam taj Ringke Fusion vec mesec dana da i stigne, samo nije za Nexus 5 vec za 4. Koliko si cekao isporuku?

Placena 15.11.2013. preko ebay-a.

Poslednja izmena:
Nadam se da nisi pre toga koristio HTC Tattoo, pa da si dobio ovakav utisak :d

to i ja hteo da napisem.. :) zavisi koji si telefon koristio pre njega :D

najaca cheat lista u ovom reviewu.. :D note 3 objasnio neke stvari :)

edit : The end result is easy to sum up, however – Nexus 5 has the best calibrated display I’ve seen so far in any Android handset. It’s also leaps and bounds more accurate and controlled than its predecessor display in the Nexus 4.

Poslednja izmena:
nexusae0_Camera1.jpg

nexusae0_Camera2.jpg

nexusae0_Camera3.jpg

nexusae0_Camera4.jpg

Poslednja izmena:
Imao sa kupon za 35% nizu cenu. Došlo me je nešto oko 10 - 11$ sa poštarinom. Znaci oko 8€

Ne mogu da verujem da su odrzali rec i unapredili kameru.
Mada bih hteo da vidim vise primera...

Ja sam očekivao da će nešto uraditi po tom pitanju pošto im je to najnoviji model a na testovima je podbacivao samo zbog kamere i to baš sa softverske strane.

Posle nedelju dana korišćenja telefona, utisci su isti kao prvog dana-ne žalim ni jedan jedini cent.
Koga interesuje baterija, evo skrinovi iz dva različita ciklusa, prva dva su pri celodnovnom igranju, a druga dva celodnevnom surfu

Prilozi

• 2.png
    2.png
    170 KB · Pregleda: 316
  • 3.png
    3.png
    143 KB · Pregleda: 319
  • b.png
    b.png
    179.9 KB · Pregleda: 312
  • c.png
    c.png
    143.4 KB · Pregleda: 316
pa dobro to je to..kao n4.. nego tvoj je americka verzija ili evropska ?

Vrh Dno