Znam da ne radite u Guglu i da ne znate sigurno, ali me čisto zanima vaše mišljenje... Da li postoji mogućnost da se ponovi onaj propust pri puštanju Četvorke u prodaju da se sve razgrabi za 2 minuta i da ga nema narednih nekoliko meseci? Kupujem n5 kakav god da bude, biće bolji od mog Alkatela 992 sigurno, pa me interesuje da li će moći da se naruči tamo negde početkom decembra jer ta žena koja bi mi donela telefon iz SAD-a kreće ovamo sredinom decembra.
Za očekivati je da bude jeftiniji. I slabiji, a i g2 se ekstra prodaje, pa drži cenu.
G2 drži cenu? Ja nisam video telefon koji brže pada, 100€ je jeftiniji nego pre mesec dana, već sad košta kao s4. Ako n5 16gb bude bio preko 350€ neće biti smisla kupovati ga.
I sta ti kaze na primer ako je najniza cena nekog telefona 250 evra dok se kod svih ostalih krece oko 400 evra? Da je to realna cena ili da je to samo izuzetak?
Bas mene briga kolika je cena odredjenog modela u toj radnji i sto je ona prenapumpana, sto nisam ni sporio, ja samo kazem da treba uporedjivati cene dva modela u toj istoj radnji/kod istog prodavca, jer mi je to najlogicnije i da to pokazuje pravi odnos sta je realno i generalno gledano skuplje a sta jeftinije.
Ovo na oglasima je realna cena. Ovo u prodavnici nije. Ne znam da li postoji neki mozak koji ode i kupi po tim astronomskim cenama telefon.
jel ti pratiš uopšte oglase ili samo pišeš napamet?
kod svih je ista cena, 10€ +/-
Kupe poslovni ljudi koji zaradjuju 4,5k e u srbiji.. Odu do usca izbleje i kupe u prolazu s4 u samsung shopu za 700e. Nista cudno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari