Šta je novo?

LG Nexus 5

Sto se mene tice, meni ne smetaju - ja sam davno resio da ne kupujem na taj nacin, ali ko zeli da kupuje tako i da ustedi neki evric to je apsolutno njegova stvar. Naravno to ne znaci i da cu dati i onako nenormalne sume novca raznoraznim prodavcima, koji definitivno preteruju.

Niko nije spominjao Peru i Žiku, ali ja nisam mislio na te oglase, doduše nisam ni naglasio.

Ja sam mislio na one što ljudi kupe preko operatera, pa odmah i prodaju. Tu imaš i dve godine garanciju i sve, a opet ne moraš harač od 200-300e više da daješ ovima iz ovlašćenih prodavnica.

Doduše ovce su za šišanje, kao i ovde što su ljudi plaćali ovaj "gold/kardashian" iPhone 5s, 1300e po komadu.

Ma slazem se ja, ali ako se njima isplati da tako kupe preko operatera i odmah prodaju, svakako se i meni vise isplati da kupim preko operatera i koristim. A onaj ko ima viska novca taj ce i da plati skuplje i da ne misli od koga kupuje, dok ce onaj ko nema da trazi nacin da plati jeftinije - vazda bilo.

Ima i onih finti, neko ima veliki paket, pa za sicu uzme tako preko paketa, pa onda preproda jer mu ne treba.Ili iskoristi nekoga ko ima velike pakete a ne treba mu fon ali ima pravo da uzme za sitne novce ili dzabaka...ima svakakvih.

G2 drži cenu? Ja nisam video telefon koji brže pada, 100€ je jeftiniji nego pre mesec dana, već sad košta kao s4. Ako n5 16gb bude bio preko 350€ neće biti smisla kupovati ga.

Drug platio gs4 čim se pojavio (negde krajem aprila) 650e, sad je oko 400, 6 meseci od početka prodaje. LG G2 je koštao 500e čim se pojavio, nema šanse da će za 5 meseci biti 250.

Ima i onih finti, neko ima veliki paket, pa za sicu uzme tako preko paketa, pa onda preproda jer mu ne treba.Ili iskoristi nekoga ko ima velike pakete a ne treba mu fon ali ima pravo da uzme za sitne novce ili dzabaka...ima svakakvih.

Sto je po meni sasvim OK i isplativo - meni se isplati takva kupovina sa paketom koji ne spada u one najvece vec je neka zlatna sredina. Takva kupoprodaja je dobra i za prodavca i za kupca, jedino nisam siguran da li kod svih provajdera moze bilo ko da reklamira kvar ili ima i onih koji traze da to mora da bude kupac telefona - onda moze da bude malo skakljivo...

jedino nisam siguran da li kod svih provajdera moze bilo ko da reklamira kvar ili ima i onih koji traze da to mora da bude kupac telefona - onda moze da bude malo skakljivo...

Treba ti samo ona knjizica i fiskalni racun. Ovo znam za Samsung, verovatno je i kod LG-a tako, mada ko zna kakvi su ovde u LG servisu.

BXmT7juCIAAeP7K.png:large

"In white. 11/1"

Ovo je 99% tacno. Mnogo bolje izgleda ova kombinacija.

Po meni ogavan.. A ta slika se pojavila pre 15ak dana na n5 kutiji negde u kini.. Zna se vec da je bela varijanta takva,sto je po meni lose
P.s. vidim pise 1 novembar.. Videcemo

Poslednja izmena:
Ako prave telefon bele boje neka sve osim ekrana bude belo, nema poente mešati ovako. Ne sviđa mi se. :p

dajte mi ga u venu.

odavno mi se neki telefon nije ovoliko svideo.

Ne znam sto se bune ovi koji se bune, dizajn je veoma dobar. Doduse ostaje da se vidi kakav je u stvarnosti dozivljaj.

Ako nista datum je 1 novembar.. Sada pitanje kada ce moci da se naruci,mnogi ciljaju da ce moci odmah u sta ja ne verujem.. Ako nista ovaj lik je pre mesec dana rekao da je 1 novembar a sada na svom twiteru svima odgovara da je to datum..

https://mobile.twitter.com/PaulOBrien

Videcemo

kod operatera... kod nas ce biti 600e u telenoru ako cemo realno.

Nije moja, procitah negde u komentarima na netu, ali mi se svidela :) a i licno lepse mi deluje belo-crna varijanta :)

Znaci petog februara jos bio predstavljen, maaaaajku mu.:)

Nazad
Vrh Dno