Šta je novo?

LG Nexus 5

Što bi onda značilo da Google ima pravo da od LG traži da naprave telefon kakav god žele, bez obzira što bi on ugrozio LG flagship svojom cijenom.

Što bi onda značilo da Google ima pravo da od LG traži da naprave telefon kakav god žele, bez obzira što bi on ugrozio LG flagship svojom cijenom.

Nema sanse da bi dali. Google moze da ode i negde drugde posle. A LG mora da gradi svoj brand nezavisno, i ne moze da prave telefon koji je kao njihov najbolji, upola cene, sa mnogo boljom podrskom za novi Android.

Da li će se više prodavati Nexus 5 ili LG G2?
Kako je to bilo za Nexus 4 vs Optimus G?

Mislim da se N4 vise prodavao,a za g2 i n5 cemo videti:)

Izvinjavam se ako je spomenuto ali koja je priča za garanciju ako se uzme u Americi, preko play store-a?

Nema garancije

Pa ako LG dobija punu zaradu od Googla za N4 i N5 onda im valjda ne smeta da se N4 i N5 prodaju dosta dobro zbog niže cijene po kojoj ga Google daje, onda im dosta dobar N4 i N5 ne smetaju sa stanovišta zarade već samo sa strane konkurencije njihovim modelima, a pošto je zarada najbitnija...

Optimus g se prodao u većem broju nego nexus 4. Negde sam naleteo na to.
Naravno da LG nije svejedno da li n5 ili g2. Nije sve u parama, već ima nešto i u prepoznatljivosti brenda. Pitajte Nokiju za to. :)

Tačno, ali i brend se gradi samo zbog zarade u budućnosti. Sve je u parama :)

Sta ce ti gejming benchmarci kada ce svaka zahtevnija igra da pojede bateriju za sat vremena.. Da je 3000mah pa da pricamo.. :)

To je 30% i nije bas malo 700mah. Pogledaj samo razliku S4-G2, a 400mah je razlika...

Ogromna je razlika.. Ja verujem eric(k)i koja je rekla da andreo 330 jede baterije za dorucak kada se igraju zahtevne 3d igre.. Ako sprzi 3000mah za manje od 2 sata(g2), bateriju n5 ce da ubije.. No videcemo u praksi kako ce da drzi,ali nisam optimista

Poslednja izmena:
Ja verujem eric(k)i koja je rekla da andreo 330 jede baterije za dorucak kada se igraju zahtevne 3d igre.. Ako sprzi 3000mah za manje od 2 sata(g2), bateriju n5 ce da ubije.
Sva sreća pa ne igram igre na telefonu :). Mene zanima koliko će N5 držati bez igara u odnosu na N4.

mislim da ce drzati za nijansu bolje.. jer je u normalnom koriscenju valjda s800 efikasniji od s4 pro,makar tako pricaju. u svakom slucaju ocekujem oko 4h sot-a,kao sto imam sada na n4

Dok ja ne probam ništa to meni ne znači. Isto kao što ljudi pričaju da s4 ima sjajnu kameru, a svaki dan koristim 2 različita i ne znam koji ima goru. :D
Jesi siguran da nije neka kopija? :d
Mene zanima koliko će N5 držati bez igara u odnosu na N4.
Mizerno bolje... 5" 2300mah i 4.7" 2100mah. Dodje skoro na isto.
Ali su razlicti i po SOC-u. Tako da nije samo do kapaciteta baterije.

Jeste, ali npr pogledaj ovo

one-max-battery-test.jpg

galaxy-note-3-battery-test.jpg

One Max ima S600 koji bi trebao vise da trosi od s800 koji ima Note 3 i ima 0.2" veci ekran i 100mah vecu bateriju. Tako da nije toliko s800 stedljiv koliko se prica. Jos ima i LCD koji trosi vise od samoleda.

Vec su poceli da smaraju sa leak-ovima :)
http://www.phonearena.com/news/Nexu...along-with-Android-KitKat-features_id48902#4-

As for design, camera and battery life, the user mentioned it feels pretty good in the hand, the camera is of average quality,
and the phone would last you about 8 hours during browsing and 6 hours of video watching, so about what we'd expect from a 2300 mAh unit.

Inace Android 4,4 donosi dosta novih stvari, medju kojima i neka univerzalna podrska za IR. Zanima me samo da li N5 ima IR kako bi mogao da se koristi kao daljinski za TV.

Poslednja izmena:
Vrh Dno