Što bi onda značilo da Google ima pravo da od LG traži da naprave telefon kakav god žele, bez obzira što bi on ugrozio LG flagship svojom cijenom.
Da li će se više prodavati Nexus 5 ili LG G2?
Kako je to bilo za Nexus 4 vs Optimus G?
Sta ce ti gejming benchmarci kada ce svaka zahtevnija igra da pojede bateriju za sat vremena.. Da je 3000mah pa da pricamo..![]()
Sta ce ti gejming benchmarci kada ce svaka zahtevnija igra da pojede bateriju za sat vremena.. Da je 3000mah pa da pricamo..![]()
To je 30% i nije bas malo 700mah. Pogledaj samo razliku S4-G2, a 400mah je razlika...
Sva sreća pa ne igram igre na telefonuJa verujem eric(k)i koja je rekla da andreo 330 jede baterije za dorucak kada se igraju zahtevne 3d igre.. Ako sprzi 3000mah za manje od 2 sata(g2), bateriju n5 ce da ubije.
To je 30% i nije bas malo 700mah. Pogledaj samo razliku S4-G2, a 400mah je razlika...
Jesi siguran da nije neka kopija? :dDok ja ne probam ništa to meni ne znači. Isto kao što ljudi pričaju da s4 ima sjajnu kameru, a svaki dan koristim 2 različita i ne znam koji ima goru.![]()
Mizerno bolje... 5" 2300mah i 4.7" 2100mah. Dodje skoro na isto.Mene zanima koliko će N5 držati bez igara u odnosu na N4.
Ali su razlicti i po SOC-u. Tako da nije samo do kapaciteta baterije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari