Šta je novo?

LG Nexus 5

Sanse su nikakve. Dzaba i dobar kamera chip, ako softverski oni to ne utegnu. Nexus 4 ima isti Sony chip kao i S3, a pogle kakve su fotke od jednog i od drugog. Nebo i zemlja.

Sanse su nikakve. Dzaba i dobar kamera chip, ako softverski oni to ne utegnu.
Pa da ali kakve su šanse da oni ovaj put to i softverski utegnu? Valjda znaju da je kamera na N4 jedna od rijetkih lošijih stvari pa se nadam da će da poprave stvar ovaj put. Ko piše softver za kameru, Google ili LG?

^^Sanse su male.. Na nexus telefonu najmanje je bitna kamera.. Mada su se pre 6 meseci przili kako ce da naprave z#jebanu kameru za n5.. Videcemo

Ja se nadam da ce malo da se pozabave sa tom kamerom jer u ovom moru procureli stvari sto se tice N5 bila je i jedna slika (reklama) gde stavljaju akcenat na kameru.

Sanse su nikakve. Dzaba i dobar kamera chip, ako softverski oni to ne utegnu. Nexus 4 ima isti Sony chip kao i S3, a pogle kakve su fotke od jednog i od drugog. Nebo i zemlja.

noob pitanje. da li to onda znaci da neko moze da iskoristi drajvere/softver s3 kamere i ubaci u neki custom rom za n4?

Ne

noob pitanje. da li to onda znaci da neko moze da iskoristi drajvere/softver s3 kamere i ubaci u neki custom rom za n4?

Da ti odgovorim pitanjem: Sta mislis za sve ovo vreme (koliko je N4 vec dostupan) da to moze, da neko ne bi to vec uradio? :)

Sutra oko 00:00 ili 01:00am po nasem vremenu je ta google plej store bleja.. Sada da li ce predstaviti n5 i android 4.4 to niko ne zna..

Kad se ta vijest pojavila prije par dana reklo se da neće predstaviti ništa od hardvera na tom eventu. Neko je tako javio.

Da.. Ali sto bi pravili dva eventa u 5 dana ? Mada videcemo sutra. Posle tog datuma ostaje nam 28 i to je to.. :)

Znam,ali zar to ne znaci da ce morati nesto i da predstave ? Ili ce samo da plate striptizete i naprave zurku.. :)

Znam,ali zar to ne znaci da ce morati nesto i da predstave ? Ili ce samo da plate striptizete i naprave zurku.. :)

Možda na jednom predstave možda samo softver a na drugom samo hardver, npr sutra predstave novi Android, novu play prodavnicu i novi Hangouts sa integrisanom sms funkcijom, a za par dana novi Nexus i možda novi chromecast

I ja cenim da ce tako biti.. Mada logicnije je da predstave novi android na novom modelu. Glupo bi bilo da demonstriraju funkcije androida 4.4 na nexus 4.. Mada mozda naprave samo video demonstraciju bez direktne demonstracije na uredjajima

Poslednja izmena:
sve je moguce danas.. :D

Go to the Play Store...Anybody else seeing the entire Nexus section gone!!!

Nexus 4 link doesn't even work anymore!!!

mosa.. vratili sve na staro.. sta je u glavama ovih iz googla :) jos 45minuta do zurke sa striptizetama :D

Poslednja izmena:
kakav strim.. za zurku sa alkoholom i striperkama ? :D salu na stranu,ovo je neko njihovo okupljanje ,mozda prave osnovu za predstavljanje krajem meseca ili pocetkom novembra. za sada niko nista ne zna

Heh! Ma sta rece...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1382656558261.jpg
    uploadfromtaptalk1382656558261.jpg
    46.3 KB · Pregleda: 305
Ha ha ha moram se smejati, pre nekog vremena ste se svi smejali jer neki nisu mogli iscekat iOS7 ili novi iPhone, svi su oni ovce, ha ha ha, svi smo mi ovce

Ma sve su to reklame.. :) ali ce valjda neko pogoditi pravi datum :)

Ako dovoljno puta lupas, jednom ces da ubodes. :d

Tako da mozda i ubodu, do sada su se nalupali dosta kada ce da bude.

Poslednja izmena:
Sledeci pot datumi.. Naravno to nikoga ne zanima ali cu ih opet napisati.. :) 28,31 okt i 1 nov.. :)

Znam da ne radite u Guglu i da ne znate sigurno, ali me čisto zanima vaše mišljenje... Da li postoji mogućnost da se ponovi onaj propust pri puštanju Četvorke u prodaju da se sve razgrabi za 2 minuta i da ga nema narednih nekoliko meseci? Kupujem n5 kakav god da bude, biće bolji od mog Alkatela 992 sigurno, pa me interesuje da li će moći da se naruči tamo negde početkom decembra jer ta žena koja bi mi donela telefon iz SAD-a kreće ovamo sredinom decembra.

Vrh Dno