Kao i cijena 🙂, meni se ne daje više od oko 300€ na telefon, volio bih da kamera bude što bolja ali ne mora biti vrhunska, nije mi ona na prvom mjestu, ali nije ni na zadnjem. Volio bih da je bolja nego na sadašnjem SGS.sacekajte lepo prolece 2014 i Samsung S5/Sony Z2 a verovatno i neki novi LG 🙂 Mozda i htc, bilo bi do jaja
A ko zna kome se sve placa da bi mob mogao da koristi lte.. To je i jedan od razloga zasto ne stavljaju slot za memorijsku karticu na mob ,valjda se placa nekome taj luksuz
Malo si ga preterao kada kazes da ti dodje isto kao i S2 🙂. Pa samo cist android i redovan update je dovoljna prednost, a da ne pomenemo brzinu, kameru, ekran...Pa to mi je kao da imam S2, a kamera jedino sto ima OIS (mada mi i to smrdi, al ajde cekam predstavljanje), pa mi je jedino tu prednost neka u odnosu na S2 sto se tice video snimanja.
Galaxy nexus? 😀Ja se sve nesto nadam da oni i sami to sve znaju, i teoretski a i iz testova, i da nisu bas toliko ludi da im telefon svi korisnici a i testovi popljuju samo zbog baterije. Zamisli da napravis dobar telefon koji je slabo upotrebljiv zbog jedne ozbiljne i nenadoknadive slabosti. Ako zele neku poziciju na trzistu i guranje Nexus branda valjda sebi nece dozvoliti takav ozbiljan a ujedno i banalan propust.
Pricaj na 2G a 3G koristi za net 😉
Malo si ga preterao kada kazes da ti dodje isto kao i S2 🙂. Pa samo cist android i redovan update je dovoljna prednost, a da ne pomenemo brzinu, kameru, ekran...
Za bateriju mogli su da ubace 3000mah kao u G2, ali ako izgura jedan dan, onda je za mene OK.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari