Par dana imam Nexus 4 i displej mi se mnogo sviđa. Nexus 5 bi trebao imati 1920x1080, dakle dosta veću rezoluciju na tek malo većem displeju. Treba li to? Nisam još vidio kako izgleda 1080p na 5" pa se pitam koliko je to bolje jer ovo na N4 je meni odlično. A tu je i pitanje potrošnje.
Realno, ja nisam preterano zadovoljan ekranom sa galaxy nexusa. Ono malo što sam koristio gs4, odlično je bilo.
Nisi zadovoljan zbog pentile matrice. Imao sam prilike da uporedim sgs4 mini koji ima 256ppi i gnex koji ima 312ppi. Verovali ili ne, nazubljenja na ikonicama se lakse vide na gnex-u. Procitao sam negde da sa pentile matricom ppi opada za 30%, a to znaci da gnex izgleda kao da ima 220ppi. Zato je samsung morao da stavi fhd na 5", a ovi ostali nisu morali, marketing cist...
Inace zabar je napisao da su slike prosek iako ima OIS.. Videcemo
Nakon ovih par dana i meni tako djeluje, ne znam koliko bi N5 mogao biti brži u uobičajenom radu jer je i N4 mnogo brz. Jedino za nekoga ko igra zahtjevne igre.hardver mi nema neku vrednost jer i ovaj tera sve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari