fkloznica
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 23.09.2010
- Poena
- 1,135
@fkloznica
Evo javno ti se zahvaljujem :Klanjanje
Hvala tebra !
^ integrisana je u hangouts
@fkloznica
Evo javno ti se zahvaljujem :Klanjanje
Eeeee vidiš sad kakve slatke muke si propuštao dok nisi došao u nexus klub :-D
Niko, samo rumor koji se vrti u zadnje vrijeme i za koji mnogi žele da je tačanSamo mi nije jasno kako ste toliko sigurni da je predstavljanje u utorak.. ? Ko je to potvrdio
Ne znam kako vi to koristite telefone al ja maltene i zaboravim kako izgleda zadnja strana na mom. Vi to stojite ispred ogledala i tako tipkate?![]()
Hahaha good 1. Prcite li usne?![]()
Rekli su da je Hangouts sada menjaNa ovom snimku nema aplikacije za poruke među aplikacijama?!
Pominje se cena od 400$, izbezobrazio se i Google.. do kraja..![]()
+1
Trebao je normalnu cenu da stavi kao i svi 649$.
Bahato i bezobrazno.
Ne znam, ali svaki flagship, pa i Nexus uredjaji imaju nesto sto ih izdvaja od ostalih.Hm... Dobro ajmo iz pocetka..
S obzirom da je Nexus 4 do trajanja zaliha prodavan za 199$, onda je jasno da postoji prostor za Google-ovu zaradu.. No to mene ne interesuje, ja ovde primecujem da su oni izgradili brend, koji je trebao da bude dostupniji svima nego ti koji kostaju 659 ili koliko vec $, oduvek je cena bila njihov najveci adut, pored stock OS i redovnog update.. A sad kako su napravili brend napustaju taj pravac i polako ulaze u neke druge vode.. Nije problem u 400$ taj telefon sigurno vredi toliko, vec u tome sto ce Nexus 6,7 kostati kao flagship modeli Samsunga, HTC-a, Apple, a to nije ono sto svi ocekujemo od Nexus brenda..
Brend se i pravi tako, sa manjom cijenom i kvalitetom, da bi kasnije mogao da digneš cijenu i budeš siguran da će se prodavati. Ne bi me čudilo da svaki naredni Nexus bude nešto skuplji od prethodnog.A sad kako su napravili brend napustaju taj pravac i polako ulaze u neke druge vode
Samo se u Srbiji i na tako nekim opskurnim tržištima telefoni prodaju van ugovora u većem broju. Evo čak i mi imamo opciju LG G2 koji je hardverski bolji od Nexusa i to dosta, jedina prednost Nexusa je siguran i redovan apdejt. Taj fon uz neki prosečan paket u dođe od 260-360 evra zavisno kod kog provajdera uzimaš i na koliko godina.
Ameri će dati ili 199USD uz paket ili tih 300-350USD otključan bez ugovora koliko je koštao Nexus 4. Tih 649USD koje ti pominješ kod njih ne istresa niko odjednom.
Ne znam, ali svaki flagship, pa i Nexus uredjaji imaju nesto sto ih izdvaja od ostalih.
Nexusi imaju AOSP (uvek na vreme update) + top hw i losiju kameru od ostalih flagship telefona (vecinom (Gnex, N4))
G2 ima dobru kameru + top hw i ocajan ui
Note 3 ima isto dobru kameru, top hw + s pen + ogroman ekran
HTC ima solidnu kameru, top hw, odlicne ekrane i dobar dizajn
Svi sem nexusa dobiju 2 update-a, mozda 3 u slucaju samsunga i vecinom kasne
Zasto ne bi onda i Nexus imao cenu kao i ovi ostali?
Razumem ja sta ti hoces da kazes, ali treba da budes srecan i zadovoljan sto to jos uvek ne primenjuju i da se sutas u dupe, jer ce biti 400$.
G2 bi trebao da uporedjujes sa N5 (ili N4 2013 ili kako ce se vec zvati) posto ce imati skoro, pa isti hw sem kamere.
Sve isto sem onih stvari koje su najbolje kod G2 - kamere, ogromne baterije i ekrana (i sitnice poput IR porta i FM radija).
Dobro svakako ima u tome istine sto pricas, samo sam se ja kao kupac nadao da ce biti 300 i 350
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari