Kao i cijenasacekajte lepo prolece 2014 i Samsung S5/Sony Z2 a verovatno i neki novi LGMozda i htc, bilo bi do jaja
A ko zna kome se sve placa da bi mob mogao da koristi lte.. To je i jedan od razloga zasto ne stavljaju slot za memorijsku karticu na mob ,valjda se placa nekome taj luksuz
Malo si ga preterao kada kazes da ti dodje isto kao i S2Pa to mi je kao da imam S2, a kamera jedino sto ima OIS (mada mi i to smrdi, al ajde cekam predstavljanje), pa mi je jedino tu prednost neka u odnosu na S2 sto se tice video snimanja.
Galaxy nexus?Ja se sve nesto nadam da oni i sami to sve znaju, i teoretski a i iz testova, i da nisu bas toliko ludi da im telefon svi korisnici a i testovi popljuju samo zbog baterije. Zamisli da napravis dobar telefon koji je slabo upotrebljiv zbog jedne ozbiljne i nenadoknadive slabosti. Ako zele neku poziciju na trzistu i guranje Nexus branda valjda sebi nece dozvoliti takav ozbiljan a ujedno i banalan propust.
Pricaj na 2G a 3G koristi za net
Malo si ga preterao kada kazes da ti dodje isto kao i S2. Pa samo cist android i redovan update je dovoljna prednost, a da ne pomenemo brzinu, kameru, ekran...
Za bateriju mogli su da ubace 3000mah kao u G2, ali ako izgura jedan dan, onda je za mene OK.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari