Šta je novo?

LG Nexus 5

Meni se to desava takodje, medjutim samo sa klipovima a ne sa slikama. Klipove pusta jedino kada je telefon povezan preko kabla

To izgleda kao moguć problem sa ekstenzijom fajlova.
Probajte iz fajl menadžera da pogledate koja je ekstenzija slika i videa koji su problematični pa ih ručno promenite na odgovarajuću ekstenziju (.jpg .mp4).

Ili to ili je neka čudna frka sa fajl sistemom.

Poslednja izmena:
Zdravo!Da li je neko sam menjao ekran i da li moze bilo koji da se kupi preko ebaya ili aliexpressa?Ako ne moze bilo koji,kako se proverava koji je odgovarajuci?Jedino sto znam je da se uzima u paketu i digitizer i panel :) i da dodam,telefon je sa srpskog trzista,VIP mreza ako nesto znaci. Hvala!

Moram da citiram samog sebe,hitno mi je da porucim display.

Telefon je D821 internacionalna verzija. Nadjoh ovo,pa me interesuje da li je ovo ok za ove novce i da li da narucujem? Hvala!

Problem novi viber i camera cant connect i camera stoped, listao sam tamo od 600 - 650 stranice i nisam nasao resenje, kako ste to resili. Hvala :)

App ops i blokiraj viberu dozvolu za kameru. Treba root. Ili stara verzija vibera.

Moram da citiram samog sebe,hitno mi je da porucim display.

Telefon je D821 internacionalna verzija. Nadjoh ovo,pa me interesuje da li je ovo ok za ove novce i da li da narucujem? Hvala!

Ovako otprilike, to je to. Nisam gledao da li je pouzdan prodavac, ali deo kao deo je odgovarajuć. Cena je odlična.

Pre neki dan mi tel poceo da baguje - dva problema, deluje mi da su povezana: kad ga prikljucim na punjac, desi se da posle nekog vremena nece da ukljuci ekran, pa mora restart. A i ponekad se desi da dok ga koristim pocne preterano da laguje, dok na kraju ne zaglavi skroz. Android je stock 5.1.

Pokusao sam da zakljucim da li problem pravi neka novoinstalirana aplikacija, ali cini mi se da ne. Storage prostora ima, baterija se normalno ponasa. Pokusao sam kroz opciju u dev options da ispratim koji procesi opterecuju cpu, ali dzaba kad sve zaglavi.

Ima li neko ideju ili savet, sta mi je ciniti?

Da li se i preterano zagreje uz povecano lagovanje ?
Prvi put cujem za probleme lagovanja i punjenja na n5..

Da li se i preterano zagreje uz povecano lagovanje ?
Prvi put cujem za probleme lagovanja i punjenja na n5..

I ja sam iznenadjen, s obzirom na to da je sve radilo odlicno, i onda odjednom pocelo ovako da se ponasa... I da - ne zagreva se nista vise nego obicno.

Probao sam i sa brisanjem cache particije... nije pomoglo.

Ubacio sam ovaj code blue kernel da probam kako izgleda. Zanima me jel ima on ona podesavanja kao sto ima elementalX? Na primer za takt procesora, OTG enable i slicno? Nije mi ponudio nista. Flesnuo sam ga iz recovery i posle uradio wipe cashe/dalvik.

Super, to je to sto mi treba :) Hvala. Pusticu prvo par dana da radi ovako da vidim kako funkcionise pa cu posle da se igram.

5.1.1?

Sinoc mi se javio bug da nije hteo da pocne da puni bateriju kad sam ga stavio na punjac. Menjao sam uticnice i tek je proradilo kad sam ga restartovao.

Da li neko koristi PayPal app, kada hoću da je instaliram piše da uređaj nije podržan!?

Ja koliko sam primetio ovi kerneli sto se toliko hvale i preporučuju, osim što daju bolji rezultat na benchmark aplikacijama, ništa posebno ne utiču na bateriju. Cataclym rom i njegov stock kernel izvuče i po 5h sot na tipa 1 dan korišćenja.

Pa sve zavisi, baterija i performanse su u obrnutoj proporciji. Imaš Elementalx sa njegovim hotplug drajverom, probaj to i imaćeš bolju bateriju sigurno. Al ne radi baš tako dobro kao stock npr...

Ja sam pre neki dan presao sa stock 5.1 na Cataclysm i ElementalX. I cini mi se da je baterija mnogo losija, tako da planiram da ponovo ubacim Code blue, barem dok ne izadje 5.1.1 i eventualno resenje za memory leak i bateriju.

Kupi kinesku repliku sa eBay-a. Ne znam da li se orginali jos uvek prodaju.

Bih ja I tu kinesku al da ne moram da je narucujem iz inostranstva.ne bih dao 40e za onu original sigurno.

pozdrav! Da li telefon nexus kupljen u Kanadi preko google play-a moze da se odnese kod nas u ovlascen LG servis i da se garancija prihvati?!

I da li je neko imao problem da vrati sve na fabricka podesavanja ? Ja evo pokusavam ali mi vec 15 minuta stoji samo na erasing ??!!!

Trebace mu dosta vremena da obrise sve i vrati na fabricka podesavanja, samo ga ostavi neka radi. A za garanciju ne znam.

ok, ja probao da restartujem sa power i volume down i udjem u recovery ali svaki put kad kliknem na power dugme on opet krene erasing

Subjektivni osecaj sa codeblue kernelom je da baterija malo duze izdrzava. Negativna stvar je da mi se cesto desava lag pri aktiviranju ekrana sa tasterom za ukljucenje. Ne reaguje trenutno nego tek posle sekund-dva. I wi-fi kao da se sporije konektuje na mrezu.

Nazad
Vrh Dno