nemanja066
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.12.2014
- Poena
- 100
Nemas ga za sta ni zamjeniti. Na istom samsungu slicni problemi. Uvjerio se licno, kamera zabaguje pa mora restart.
Ima li neko ideju zašto mi Exchange servis u zadnje vrijeme satire bateriju 10 - 15%?
I ranije sam koristio exchange, ali ne sjećam se da je potrošnja bila i približno tome.
Ispeglace za par godina, ako ti se ne zuriImam u planu da se vratim na iOS, ako se sve kockice slože. Kad bi uspeli da ispeglaju ove bagove bilo bi idealno.
Da nije ovo onaj stari bug iz 5.0?flashlight nece cesto da se upali pa mora restart
^ Meni se to ne dešava. Ugasiš WiFi, a on se ne poveže na mobilni internet automatski?
Ako vam je mob net stalno upaljen i kada izadjete iz dometa wifi-a normalno ce se prebaciti na mob net. Ako vam je ugasen mob net a ugasite wifi e onda je problem, a nekada radi danima bez problema.
Ja koristim i radi mi normalno. Moras da uparis uredjaje. Kao i ti i ja imam LG smart tv. Moras na tv-u da ukljucis miracast. Ako ti treba vise detalja mogu kad dodjem kuci da ti kazem tacno gde se nalazi u meniju tv-a.Kako sebkoristi cast screen? Stock 5.1. Ne vidi mi lg smart tv, tj ne vidi nijedan uredjaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari