Šta je novo?

LG Nexus 5

Meni ja punjacu dodje do 40% i nece dalje da puni. Sve je stock,nije rutovan fon nikad. Jel imao neko slican problem?

Meni je za cirka 8h u standby sa upaljenim WiFi-om otišlo svega 2%... Ali izgleda da se memory leak... Settings već guta 112mb
Settings toliko uzima samo dok je otvoren tj dok gledaš taj running apps, nije u njemu problem. Ona stavka system na vrhu previše raste.

Evo pošto je moj kratko upaljen uzeo sam drugi telefon, i tamo je situacija

ce5eac2b7d435ee95dfb7a4564debf0d.jpg

A ovo je na tabletu
109d8ec57b87d480306ba06813c53167.jpg

Sada sam probao, u isto vreme sam upalio wifi, i nexus 7 se zakačio brže par sekundi od telefona, tabletu je trebalo tri sekunde, telefonu 6. Nisam "probavao" na kk-u, kakva je situacija.

Poslednja izmena:
Meni se nije desio redraw još uvek. Na N7 2013 mi je uptime od dana kada se pojavio lollipop, na N5 je oko 24h i za sada nisam imao takvih problema...

N5 + ElementalX

Ja nemam tih problema

3b109043d98c36d47e10578b88c182b6.jpg

Pure White Lollipop LRX210 + ElementalX

Pa tebi telefon radi tri sata :D
Ali 26 MB?!
kod mene gruva standardno 650 :D

Sta znaci zakaci kameru?

PS. kako si stavio l? Flesovanje, OTA ili si pregazio preko kk?

Na našem jeziku kaže tako na engeleskom "can't connect to camera"...
Čista instalacija, factory images, reset posle toga, nije ostalo NIŠTA od kk444.

Flešov jutros Elemental 2.03 ,pa zato je samo 3 sata....
Evo ga popeo se na 136 mb [emoji2]

d0cbdf05a1ec368c5a932a923426673e.jpg

Jel zna neko za problem sa punjenjem sto sam gore napisao? Sad sam na punjacu, prikazuje da puni, a baterija mi se trosi, procenti padaju.

Ne znam stvarno, meni se desilo to kada sam prpbao onu kameru sa manuelnim podesavamjima, ona je to izazvala, posto je ise ne koristim, onda nemam taj problem. Jedino mozda ako viber i dalje izaziva taj problem. Opet ne bi znao tacno jer nemam taj problem, tj. nemam ni jedan problem

Dva puta sam ga restartovao i sad je poceo da puni. A factory reset sam sinoc uradio.

Screenshot_2014-11-18-12-11-20.png

Nijie toliko strasno kao kod nekih ali ne znaci da nece biti... Ima li potrebe za Luxom ili je novi Auto-Brightness na L-u sasvim dovoljan?

Poslednja izmena:
I kod mene system 660 MB. Frapirao sam se pre neki dan kada mi je učitavao drawer u novi. Mada imao sam jedno 10 tabova u hramu otvoreno i milion aplikacija.
Lux sam instalirao, ali ga nisam pokrenuo. Za sada sam zadovoljan ovim auto brightness.
Baterija mi deluje malčice bolja nego na kit Kat, tipa 24h, sa 2h sot.

^ uključi u novi aggressive desktop, bar nju neće reloadovati.

UŽASAN LAG kod dajlera U Ž A S A N!!! Dva puta sam bio nedostupan iako sam imao pun signal (restart rešava problem)
Ja ne primecujem taj lag dialera o kom prica dosta vas. Nakon 2-3 sekunde poziva sto je meni ok. A sto se tice tog buga sa signalom, meni se to desavalo i na kitkatu. Prikazuje da je signal pun ili na pola a ja sam nedostupan. Inace sam na VIP mrezi.

Kod mene system samo 160 mb. Baterija je nakon dva restarta krenula da se puni, presla je 55% i napreduje. Ne znam dal ima veze sto sam ga nocas cimao, malo stavljao na punjac pa skidao (treca smena) dok sam sve instalirao i jos se nijednom nije napunio do 100% zbog toga. Sa viberom je sve ok, nema jos uvek onog baga, tako da nije do toga.

Jel uspelo nekome da smanji DPI na 5.0

Sta znaci ovaj znak uzvika na ikonici za mrezu?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1416314414948.png
    uploadfromtaptalk1416314414948.png
    397.5 KB · Pregleda: 207
Jel moguce videti u battery koliko je vremena proslo od kad sam mob skinuo sa punjaca?

Meni jos nema ota,nerviram se zestoko,svaki update od googla na moj telefon dolazi tek posle dve nedelje,bilo da je u pitanju neka njihova aplikacija ili os update.

Pa što ne flešuješ factory image? Krajnje je jednostavno...

Nazad
Vrh Dno