Šta je novo?

LG Nexus 5

Eve ga...
Ups, nece da mi uploaduje screenshot posto nije poslednja verzija tapatalk-a

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2

Poslednja izmena:
Jel moze neko da mi kaze kako softkeys da promenim mesta tj. zamenim back sa recent BEZ roota, ako moze ?

*** jel moguce ?
:(
Bas su ga smorili sa tim back na nelogicnom mestu je....bar posle oficijalnog update-a na android 5.
Jos 1 pitajne, ako ga rutujem(a ne stavim custom rom neki), onda gubim buduce legalne softver apdejtove ?

Svasta ima po onom xda....

Hehhe. :D Znam kad sam prvi put dosao, sav se zbunio, prvo koliko korisnika, drugo koliko nabacano.

To je odlican forum, samo ga treba malo srediti da bude pregledniji. Svaki padobranac za jedno pitanje otvori posebnu temu, milion istih tema, sve razbacano.
Ako ista mrzim to je otvaranje tema bez prethodne provjere ima li neka slicna, ili zbog jednog pitanja ili informacije. Evo na ovom forumu imam postova koliko imam, a otvorio sam 3 teme :)

*** jel moguce ?
:(
Bas su ga smorili sa tim back na nelogicnom mestu je....bar posle oficijalnog update-a na android 5.
Jos 1 pitajne, ako ga rutujem(a ne stavim custom rom neki), onda gubim buduce legalne softver apdejtove ?

Raspored dugmica je oduvek isti, poslednje 3 godine

Ako ga rootujes i ostavis sve ostalo stock mislim da ces dobiti ota kada ga puste. Mada su sa 5.0 androidom nesto menjali po tom pitanju,mislim da sam o tome citao nesto na androidpolice sajtu

Poslednja izmena:
Lol... Meni upravo stigla notifikacija za OTA apdejt na 5.0... Go for it ili sacekati jos da se ispegla? Ima li vecih bagova ili ne?

Pitao si da li da ga instaliras, ne znam kakav odgovor ocekujes. Niko se za sada ne zali.

Ja sam sad instalirao. Ne znam zasto da cekas, samo cepaj i instaliraj slobodno.

Nemojte da instalirate više, preopteretili ste nam Lollipop, vuče se, dok je KitKat sada munja zbog rasterećenosti.

stala mi instalacija i izbacio mi greška šta sada
stajao je tako i ponovo pokrenuo sistem vratio na staro
i nema nigde ponovo install za OTA

Poslednja izmena:
Па да, видим мени kitkat на galaxy nexus-y нешто брже ради ових дана :d :d

Prvi put od Nexus-a 4 i Jelly Bean-a 4.2.2 da nisam flešovao update prvog dana, baš se nekako odbačeno osećam. Valjda će da bude lep na HTC-u sa što više efekata. :D

Пробај ово:
Settings>apps>all google services framework и уради clear data и force stop.
Па провери има ли апдејт...

Vrh Dno