Settings toliko uzima samo dok je otvoren tj dok gledaš taj running apps, nije u njemu problem. Ona stavka system na vrhu previše raste.Meni je za cirka 8h u standby sa upaljenim WiFi-om otišlo svega 2%... Ali izgleda da se memory leak... Settings već guta 112mb
Sta znaci zakaci kameru?
PS. kako si stavio l? Flesovanje, OTA ili si pregazio preko kk?
Niko nije imao taj problem. Probaj obican restart,ako ne pomogne udari factory resetJel zna neko za problem sa punjenjem sto sam gore napisao? Sad sam na punjacu, prikazuje da puni, a baterija mi se trosi, procenti padaju.
Ja ne primecujem taj lag dialera o kom prica dosta vas. Nakon 2-3 sekunde poziva sto je meni ok. A sto se tice tog buga sa signalom, meni se to desavalo i na kitkatu. Prikazuje da je signal pun ili na pola a ja sam nedostupan. Inace sam na VIP mrezi.UŽASAN LAG kod dajlera U Ž A S A N!!! Dva puta sam bio nedostupan iako sam imao pun signal (restart rešava problem)
Ma desilo se samo jednom, tako da neka ga za sada. Ipak je bila netipična situacija.^ uključi u novi aggressive desktop, bar nju neće reloadovati.
Da nema prenosa podataka....
Da.. Ja furam 420Jel uspelo nekome da smanji DPI na 5.0
Jel moguce videti u battery koliko je vremena proslo od kad sam mob skinuo sa punjaca?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari