Deluje da ti je dugme zaglavljeno. To je cest problem na tom telefonu.
jel se baš ugasi ili ode u sleep of death? znaš po tome što moraš da držiš power dugme desetak sekundi pre nego što se upali telefon
jel se baš ugasi ili ode u sleep of death? znaš po tome što moraš da držiš power dugme desetak sekundi pre nego što se upali telefon
Meni se ovo cesto desava,kako moze da se resi? Pritisnem dugme sa desne strane da bi mu ugasio ekran i kad zelim ponovo da ga upalim tj da bih ga otkljucao nece,pa moram da drzim to dugme nekoliko sekundi pa ga onda pustim i krece telefon da se pocetno pali..
Imas full rom i onaj mod, ako imas kata rom onda samo flesujes noviju verziju roma.Samo taj poslednjni update "rom" fajl?
Koristio sam ja ranije, lepo radi ali nema nista od opcija, stok prakticno.Kako baguje Chroma ovo je nenormalno. Koristi li neko Frank N4 6.0 i kakav je?
Ne trebaju mi opcije, samo da je bugless.Koristio sam ja ranije, lepo radi ali nema nista od opcija, stok prakticno.
Sta je sa Chromom? Ja je koristim i nemam problema.
Da nije do kernela?Ne trebaju mi opcije, samo da je bugless.![]()
Chroma mi pravi probleme kad gledam video, youtube. Zabaguje, pozeleni ekran (ponekad) i moram da restartujem.
Da, samo wipe cache i dalvik. Reflash roma kad budes hteo da vratis stock kernel, ili backup/restore boot particije.Hvala. Dovoljno je samo wipe cache? Ne mora reflash roma?
Ne trebaju mi opcije, samo da je bugless.![]()
Chroma mi pravi probleme kad gledam video, youtube. Zabaguje, pozeleni ekran (ponekad) i moram da restartujem.
Stock je.Da nije do kernela?
Ukljucio pa da vidimo.Idi u Developer options i uskljuci: Disable HW overlays. Jedino to pomaze, i moras svaki put da ukljucis tu opciju posle boot-ovanja. Ne znam u cemu je problem. Vec neko vreme postoji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari