Šta je novo?

LG Nexus 4

Koristim Chroma ROM i nove revizije (11.11. i 16.11.) imaju battery leak. Zadnja verzija ovog ROM-a koji je omogucavao veoma dobro trajanje baterije je onaj od 1. novembra.
Da li je neko probao i kako se ponasaju novije verzije Chroma-e kod vas?

Ja sam stalno na posl. verziji, sve radi ok, nisam zapazio nista sto bode oci.

Koristim Chroma ROM i nove revizije (11.11. i 16.11.) imaju battery leak. Zadnja verzija ovog ROM-a koji je omogucavao veoma dobro trajanje baterije je onaj od 1. novembra.
Da li je neko probao i kako se ponasaju novije verzije Chroma-e kod vas?
Imam ja leak kad koristim lampu, ostane mob u budnom stanju, rešenje je da se uđe i izadje iz kamere.

Meni baterija mnogo bolja sad na 16.11 nego sto je bila na verz.11.11

ja se jos uvek nisam usudio da flesujem ijedan MM rom obzirom da citam da ljudi imaju ozbiljne probleme sa drainom i gps pozicijom. jel su ispravljene te stvari napokon i kakvo je sad stanje sa bagovima? koji rom koristite?

@kvu

Jedini problem koji sam imao je slabije trajanje baterije.Sa poslednje 2 ver.chrome to je popravljeno ,tako da sad nemam problema.Gps nesto ni ne koristim specijalno, tako da ne znam za te probleme.

Koji rom, stabilan i brz preporucujete?

Imam twrp ako to nesto znaci...

Ja koristio dok sam imao telefon i radilo je sve kao sat.

Ok, je li ovo taj na koji mislite? Mislim na build, baziran na Mancmelou verzija 11/22/2015

http://forum.xda-developers.com/nexus-4/development/rom-chroma-03-31-2015-layers-t3069936

Ako bi neko bio ljubazan da mi pomogne oko instalacije :)

Instructions
Pre-requisites: unlocked bootloader | latest TWRP recovery (nisam siguran kako da proverim da li imam latest TWRP?)
1. Download ROM, Gapps and put it on the phone's internal storage.
2. Boot into TWRP recovery.
3. Coming from a different ROM? Perform a factory reset using TWRP and wipe /system in Advanced wipe. (trenutno je na njemu neki slim rom, custom tako da bih morao da uradim ovo sto predlazu)
4. Clean Installation: Flash ROM, GApps (ovde me buni, juce sam pokusao da instaliram gapps koji su vec bili na telefonu i iako je prosla instalacija iz twrp nista mi nije instalirao)
5. Reboot and enjoy.

Pa da ali opet ne znam koja je poslednja verzija sa kojom ovaj rom gore moze da radi; bilo kako bilo uspeo sam ali sam prilikom wipe obrisao sve komplet, pa i internal storage i rom na njemu.

Uspeo sam da prebacim ponovo rom i flesujem dok su bi gapps pravile problem (google services has stopped) kada se sistem podigao prvi put pa sam onda morao da uradim wipe ponovo i instaliram jednu po jednu app posto je rom potpuno ogoljen.

Rutovao, ažurirao binary, allow root permission ali mi i dalje ne radi.

Ako se povezuješ na net preko 3g obriši proxy u podešavanjima za mobilni internet.

Koju verziju imaš, 3.1 je sa punom podrškom za M, ako vidis reklame u Chromu isključi data saver, I ukljuci dozvolu adaway - u za korišćenje memorije ako nisi. Ne znam sta bi još mogao da probaš.

Vrh Dno