Šta je novo?

LG Nexus 4

Nije, ali se radi u saradnji sa originalnim autorom.

Instalirao sam. Rom je primetno brži od Kataklizme, najverovatnije zbog novog kernela (CallMeAldy).

Za sad sam na ovoj Kataklizmi, dok ne prodje malo vremena, kada izadju stabilnije verzije i to.

Lepa vest za Nexus 4 korisnike: Autor Chroma ROM-a vraća zvaničnu podršku za Nexus 4!!! :)

Jel ovako treba da bude sa wifi ili nesto zdere bateriju? Preko noci sam ostavio uključen, a to inace ne radim.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1445254896425.jpg
    uploadfromtaptalk1445254896425.jpg
    72.5 KB · Pregleda: 100
  • uploadfromtaptalk1445254909736.jpg
    uploadfromtaptalk1445254909736.jpg
    51.9 KB · Pregleda: 103
To je Location Wi-Fi scanning, sad ne bi trebao da dere bateriju. :D

Instaliro je danas,za sada niti jedan problem nisam primetio.U podesavanjima za mobini net ,sada ima da se izabere i LTE,a i 3g i 2g.Na ovim prethodnim 6 romovima koje sam probao ,mogao sam da biram samo izmedju 3g i 2g ..

Koji gamepad preporucujete/koji radi na rootovanom N4?

Odlican je ovaj Chroma 6.0 official ROM. Telefon je skinut sa punjaca pre 24 sata, uz umereno koriscenje baterija je na 48%. Ja sam zadovoljan. :)

Posle 35h je pao na 15%, znaci oko 1.5 dan pri umerenom koriscenu. Sve u svemu bolje nego na official 5.1.1.

Izašla i Kataklizma Stable: https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347847898

MNOGO bolje radi u odnosu na beta verziju.

Gapps paket nije potreban, ROM sadrži sve Google aplikacije i servise što dolaze uz stock rom.

Momentalno se povezuje na Wi-Fi kad se uključi iz Quick Settings-a, developer je očito sredio sporije paljenje Wireless-a. :)

Poslednja izmena:
Hvala! Kada sam vec na beti, probacu.

Koristim Chroma-u vec 4-5 dana, baterija je jaaako dobra, sve ostalo radi lepo, samo nije hteo da pusta bila sto od videa sa neta, youtube isl. Danas sam instalirao verziju od 28. oktobra i to je popravljeno.

Pomagajte, sestri se izgubila aplikacija za kameru, fleshovao drugi rom, ista situacija, vratio stock fabricki .5.1.1 i dalje isti problem, jednostavno nema aplikacije, uspeo sam nekako da je vratim, kamera je kratko radila i opet isti problem, da li neko zna kako da resim ovo?

Instaliras gapps ili skines google kameru sa stora. Kapiram da tu koristi po defaultu ali ajd neka ti neko to potvrdi.

ih da je tako lako :) imam gapps posto sam se vratio na stock cist, i kada pokrenem kameru ili me totalno iskulira ukljuci prednju, ili kada obrisem kamera aplikaciju tj obrisem update onda radi neko vreme i opet krene da baguje iznova..

Mozda je kamera zveknula hardverski, ili neki kontakt otisao pa je os prosto ne vidi..

Ubija me android.
Sa novim ota updateom, mozda je ispravljen onaj mobile data bug, ALI google se pobrinuo da ne ostanemo bez svezih bugooova.
Upaljen mobile data i wifi, vracam se sa posla i prckam telefon, sve ok. Stavljam ga u dzep i ulazim u kucu. Posle nekog vremena, vadim ga iz dzepa i vidim da je nakacen na Edge. Pustim ga da vidim dal ce prebaciti. Nista se ne desava. Spustim notifikacije i u tom trenutku on se nakaci na wifi.
I tako svaki put...

Nazad
Vrh Dno