Verovatno je otišao modul kamere. Imao sam isti problem, samo zamena modula će rešiti problem.jesam, evo sada cu da probam da ga rootujem i stavim neki drugi rom, nadam se da ce to da pomogne, mada cisto sumnjam stvarno vise ne znam sta da probam.
Verovatno je otišao modul kamere. Imao sam isti problem, samo zamena modula će rešiti problem.jesam, evo sada cu da probam da ga rootujem i stavim neki drugi rom, nadam se da ce to da pomogne, mada cisto sumnjam stvarno vise ne znam sta da probam.
Imam ja leak kad koristim lampu, ostane mob u budnom stanju, rešenje je da se uđe i izadje iz kamere.Koristim Chroma ROM i nove revizije (11.11. i 16.11.) imaju battery leak. Zadnja verzija ovog ROM-a koji je omogucavao veoma dobro trajanje baterije je onaj od 1. novembra.
Da li je neko probao i kako se ponasaju novije verzije Chroma-e kod vas?
Isto i kod mene, primetno bolja baterija na 16.11. Sad me strah da flešujem najnoviju verziju[emoji2]Meni baterija mnogo bolja sad na 16.11 nego sto je bila na verz.11.11
Koji rom, stabilan i brz preporucujete?
Imam twrp ako to nesto znaci...
Imao sam 2.2Koju verziju imaš, 3.1 je sa punom podrškom za M, ako vidis reklame u Chromu isključi data saver, I ukljuci dozvolu adaway - u za korišćenje memorije ako nisi. Ne znam sta bi još mogao da probaš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari