Šta je novo?

LG Nexus 4

Pa to i jeste bila moja poenta posta, dva čoveka su ti dala moguće rešenje problema koji možeš sam da uradiš, bez odlaska u servis, i naravno plaćanja.. Nije da nije niko rekao da prvi put čuje za taj problem, (koliko se secam), zato i jeste bilo logično da prvo probaš to jer se razumeju ljudi u ono što su ti rekli, a i poznat im je taj problem, pa tek onda u servis ako ne prođe.. ***, nije uspelo, nadam se da će ti ovaj momak iznad pomoći da rešiš, nije bilo ništa zlonamerno, samo šala ..

Jesi li radio format userdata ili samo erase?

Treba mi hitna pomoc. Zeznuo sam Nexus 4 16gb odneo u servis da mi podignu android. Ubacili mi Android 4.2.2. Pogledam Opcije/Storage a oni ubacili android za 8gb.
Treba mi link za AOSP android Nexus 4 16gb da bi ga ponovo ubacili jer servis kaze "nismo mi krivi sto je sada 8gb". PLZ.

Nesto razmisljam: Svi znamo da ne postoji image za 8 i za 16GB. Pre bih rekao ako zaista posle factory image-a i dalje pokazuje 8GB, onda ti je servis zamenio plocu ili telefon i uvalio ti 8GB. Ne postoji hardwerska neispravnost koja bi se manifestovala problemom koji imas. Ili je 16GB ispravan cip ili nije, ne moze pola.
EDIT:
Ajde ponovo, ono sto smo pisali, skini image, i flasuj komandom flashall.bat. Nemoj rucno, nego ubi sve.

Poslednja izmena:
Zar ne bi imao drugi imei, ako su mu zamenili ploču ili telefon?

IMEI moze da se promeni koliko ja znam. Ne secam se da li je zelvel proveravao te detalje.

Nije isključeno da mu je zamenjena ploča za 8GB verziju, a onda upisan isti IMEI.

Može biti, a i sto bi jednom nexusu stavljali 4.4,ili koji već rom pored živog lolipopa...?

U kojem si gradu? Posto te potpuno razumem,spreman sam da ti ppmognem. Ako nisi u Ns,mozemo preko Teamviewera . Ne mogu ti obecati da cu resiti ali mogu obecati da cu dati sve od sebe.......

U Beogradu, nemam Teamviewer. Hvala ali moze li e-mail ili sta vec, nemam kameru na kompjuteru.

Jesi li radio format userdata ili samo erase?

Pise brate.

Nije isključeno da mu je zamenjena ploča za 8GB verziju, a onda upisan isti IMEI.

Kad sam u butloaderu pise 16gb i isti je IMEI, zbog toga i ne sumnjam u zamenu ploce. To mi je previse bedno da bi neko uradio...

Može biti, a i sto bi jednom nexusu stavljali 4.4,ili koji već rom pored živog lolipopa...?
Upravo se azurira na 5.1.1 preko OTA

Poslednja izmena:
Zasto li se uopste trudite da mu pomognete kad je covek veoma drzak i bezobrazan?

Pa nabavi ga kad covek vec hoce da ti pomogne.
Ajde okaci screenshot sa memory info.

Imam mikrofon. Cekam da mi covek odgovori bilo sta. Naravno da cu uraditi. Ako mi treba kamera ne mogu naci za 15 minuta.
Sta mi bude odgovorio ja cu uraditi. Hvala ti ali mora se imati neki postupak i ne mogu raditi na vise vasih predloga. Izvinjavam se ali da li me razumes... Hajde da sacekam milosrdniandjela pa da idem korak po korak. Sta god da uradimo javicu vam ja ili on. Naravno.

Ne treba nam ni kamera ni mikrofon,sta ima da se gledamo;-). Trebas samo da mi prikacis telefon na komp i u notepad-u se dopisujemo ako treba nesto dodatno da cacnes.

Imam osjecaj da zelvel podyebava narod posten.[emoji34]
Zasto li se uopste trudite da mu pomognete kad je covek veoma drzak i bezobrazan?
screenshot2015-08-11-14-.png

dsc0002.jpg
Za zlo imam odgovor ali nemam resenje.

Dobro bre ljudi, polako, šta ste se uskopistili, javljajte vas dvojica, sad me i interesuje rezultat.. [emoji4] P. S. Jel si probao da pewbacis nešto na mob veće od 8gb,čisto da vidiš?

[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] napred @milosrdniandjeo[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]

na xda ima resenje tog problema u onom uputstvu za flesovanje. UVEK mi je umesto 16 nakon rucnog pojedinacnog flasha iz bootloadera prikazivao 8 bez izuzetaka, udjem u recovery wipe user data ili sta vec pise na xda kao resenje (zaboravih) i to je to.

na xda ima resenje tog problema u onom uputstvu za flesovanje. UVEK mi je umesto 16 nakon rucnog pojedinacnog flasha iz bootloadera prikazivao 8 bez izuzetaka, udjem u recovery wipe user data ili sta vec pise na xda kao resenje (zaboravih) i to je to.

Nece.

@ milosrdniandjeo
posalo sam PM

Ovako stoje stvari,radili smo sledece:

Flashovao factory img 5.1. Sve je proslo ok,kad se telefon upalio,bilo je i dalje 8gb.

Sledece sto sam uradio je bilo da zakljucam bootloader i covek je uradio Ota na 5.1.1 ali je i dalje pisao 8gb. Uradili smo factory reset (ne iz recovery a ) i daljje stoji 8 gb.

Ako neko ima neku novu ideju,neka javi.

Ovako stoje stvari,radili smo sledece:

Flashovao factory img 5.1. Sve je proslo ok,kad se telefon upalio,bilo je i dalje 8gb.

Sledece sto sam uradio je bilo da zakljucam bootloader i covek je uradio Ota na 5.1.1 ali je i dalje pisao 8gb. Uradili smo factory reset (ne iz recovery a ) i daljje stoji 8 gb.

Ako neko ima neku novu ideju,neka javi.

Probaj Fastboot format userdata

Chroma odlican ROM. Nešto malo bolji OST od Euphorie doduše, ali bice da je baterija oslabila. Jedva 3.5h prebacim.

Po prvi put sam i Layer-e probao, tacnije Art. Fenomenalno.

Sas sam dobio update od 20mb. Ugasim wifi, a on se nakaci na Edge. Gledam ne verujem. Da li je moguce da su ga ispravili...

Jeste l' probali puniti nex4 sa nekim drugim punjacem od LG G2,G3... i kakva je situacija?! Sa stockom zna da sporije puni, prikljucen telefon u uticnicu, prikazuje kao USB.

Vrh Dno