Šta je novo?

LG Nexus 4

Evo već drugi put mi se dešava da zateknem ugašen telefon a baterija puna.
5.1.1 stock, samo root urađen.
Sad mi je nepouzdan kao alarm za posao, jer šta ako mi se ugasi u neka doba a treba me u 07:00 probuditi [emoji53]

A meni se ponekad fon samorestartuje (2 puta za mesec dana), N4, sve stock, bez root-a.

Sad mi je nepouzdan kao alarm za posao, jer šta ako mi se ugasi u neka doba a treba me u 07:00 probuditi [emoji53]
Meni so to desilo par puta, nerootovan i jos par puta sam samo zateko da trazi pin kod da ukucam, tj verovatno se res.

Nisam proveravao na ovom telefonu, ali ako je nokijama od pre 15+ godina radio alarm i kad ih ostavis ugasene sa punom baterijom, trebalo bi i nexus da moze.

Meni so to desilo par puta, nerootovan i jos par puta sam samo zateko da trazi pin kod da ukucam, tj verovatno se res.

Nisam proveravao na ovom telefonu, ali ako je nokijama od pre 15+ godina radio alarm i kad ih ostavis ugasene sa punom baterijom, trebalo bi i nexus da moze.
Niti na jednom android telefonu ne radi alarm ako je telefon isključen.

Ni na jednom os-u osim symbiana (jer je pravljen za kalkulatore) i bb (koji nikada zapravo i nije ugasen) alarm ne zvoni kada je ugasen.

Uh ovo za android nisam bas siguran.. Mislim da neki kinezi mogu da zvone ako su ugaseni,znam da sam procitao negde

Meni je počeo da se smrzava (moram da držim dugo power dugme da ga ugasim, pa ponovo upalim), nekad zvoni, a ja ne mogu da se javim, nekada ne mogu da prekinem vezu osim na power taster... Ubio ga LP.
Ja se vratih na KK pre par minuta, videćemo koliko će mi nedostajati dobre stvari sa LP-a.

Meni je počeo da se smrzava (moram da držim dugo power dugme da ga ugasim, pa ponovo upalim), nekad zvoni, a ja ne mogu da se javim, nekada ne mogu da prekinem vezu osim na power taster... Ubio ga LP.
Ja se vratih na KK pre par minuta, videćemo koliko će mi nedostajati dobre stvari sa LP-a.

Kazi mi,molim te, kako se vraca na kitkat? Moras factory image prvo pa onda custom rom ili mogu direkt neki custom sa custom 5.1.1?

Sto se tice alarma,mislim da svi kinezi mogu a garantujem za Alcatel i Huawei.

Probaj na alcatelu da ugasiš quick boot pa vidi onda jel radi :)

Probaj na alcatelu da ugasiš quick boot pa vidi onda jel radi :)

**** ga,na Idol 6040x je radilo,kod devojke na Huawei radi. Stariji su modeli,mozda sad ne radi na novim modelima.

P.s. Daj ti meni odgovori na ovo za downgrade,je....s alarm,uzmes budilnik i boli te patka

Poslednja izmena:
^ Flešuj factory image sa KK i rešeno. Prvi post u ovoj temi.

U ,bem ti nexus:-( Ma S3 bio zmaj za ovo,udri po njemu kako hoces i kad hoces. Ovde ga zakomplikovali a mislio samda je obrnuto.

Hvala za odgovor.

ne znam da li je ovde drugačije, ja na nexusu 5 nisam vraćao ništa kada sam se vraćao na KK, samo grunuo zip roma i to je to. probaj prvo tako, teško da ćeš nešto pokvariti, pa ako nešto (?) ne radi onda idi ceo postupak sa factory image. mada ni to nije nikakav bauk, izvadiš img fajlove i flešuješ šta treba. a jedino može da zatreba bootloader i modem, mada sumnjam i za njih. nije to tamo neki samsung ili LG (punokrvni) :D

ne znam da li je ovde drugačije, ja na nexusu 5 nisam vraćao ništa kada sam se vraćao na KK, samo grunuo zip roma i to je to. probaj prvo tako, teško da ćeš nešto pokvariti, pa ako nešto (?) ne radi onda idi ceo postupak sa factory image. mada ni to nije nikakav bauk, izvadiš img fajlove i flešuješ šta treba. a jedino može da zatreba bootloader i modem, mada sumnjam i za njih. nije to tamo neki samsung ili LG (punokrvni) :D

Ma znam da nije nego ja imam fundamentalni problem,nemam racunar i to mi komplikuje stvari. Ma mislio sam probati tako kao sto kaxes ali vidim da svi kazu prvo stock pa onda ostalo. A uradicu i to i bekapovati fabricki kitkat jer sam citao da moze i tako pa kad hocu kitkat,vratim bekap kitkata a kad hocu Lp,vratim prvo bekap fabrickog pa onda custom. Tako valda vraca i bootloader i radio pa ne bi trebalo biti problema.

Ja sam instalirao multirom, instalirao KK, namestio sve, posle dva sata se vratio na 5, i obrisao KK. Jedna od stvari koja me je najvise nervirala je sto se notification drawer sporo spusta, cak i sa animacijama na 0.5 :)

Tri dana sam bauljo po googlu i ipak odlucio,posle saveta ovde,da instaliram custom kitkat preko 5.1.1Radi sve,nije bilo nikakvih problema. Hvala jos jednom na savetu.

Ma da kažem ti Nexus je to :)
A inače ne znam da možeš da bekapuješ bl i modem, bar preko twrp mislim da ne može

Ma nexus je zakon. Danas petljao sa Galaxy S5, koje je ono smece od SW za nepovjerovati, ne lici na android, sve neka njesra dodata. Ovaj nexus star 3 godine ga sije uzduz i poprijeko. [emoji474] Nikad ono ne bih kupovao a toliko hvaljeni telefoni, tek sad vidim sta je nexus.

Poslednja izmena:
Nexus je jedino sto vredi od Androida. Nista ne radi ni blizu toliko tecno i lepo.

Jel neko menjao nekada display na ovom telefonu i koliko kosta otprilike?

Dobio telefon, ne rade mu back, meni itd... Ostalo radi. Kapiram da je otisao deo toucha.

Najverovatnije jeste. A kada rotiras ekran rade li onda back i menu?

Ne radi, ali ostaju na istoj poziciji, tako da dzabe okrecem.

Nazad
Vrh Dno